Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός μόλις παντρεύτηκαν: Οι καλεσμένοι και το look της Δούκισσας Νομικού

Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός μόλις παντρεύτηκαν: Οι καλεσμένοι και το look της Δούκισσας Νομικού
ndp photo

Ο γάμος στο κέντρο της Αθήνας και οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι. Νικήτας Νομικός και Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκαν πριν από λίγη ώρα. 

Στο ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρειοπαγίτου στην οδό Σκουφά στο κέντρο της Αθήνας, παντρεύτηκαν πριν από λίγο, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός.

Δύο κυρίες ξεχώρισαν με το ίδιο look ως παράνυφες, η Δούκισσα Νομικού και αδελφή του γαμπρού αλλά και η Τέα Πρέλεβιτς, αδελφή της νύφης.

https://www.instagram.com/p/Cj-2SrYKO9Z

Με συγκίνηση και χαμόγελα

Λιγοστοί και μόνοι οι καλεσμένοι στον γάμο, γνώριζαν το ακριβές σημείο στο κέντρο της Αθήνας όπου θα γίνονταν το μυστήριο. Την Άννα Πρέλεβιτς λίγο μετά τις έξι το απόγευμα συνόδεψε στην εκκλησία ο πατέρας της Μπάνε, γνωστός παίκτης του μπάσκετ κατά το παρελθόν και αγαπητός στο κοινό της Ελλάδας.

prelevits.JPG

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Πρέλεβιτς για το υπέροχο νυφικό της: «H AthenaV, που μου χάρισε το νυφικό των ονείρων μου» και τελικά διαπιστώσαμε πως είχε δίκιο.

Τον γαμπρό είχαν συνοδέψει λίγο νωρίτερα οι γονείς του, ο Νίκος και η Ούρσουλα Νομικού.

Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός: Ο γάμος τους και ο τραγουδιστής - έκπληξη στη δεξίωση

doukissagoneis.jpg

Λίγο αργότερα έφτασε η αδελφή του Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους Σάββα και Αναστασία.

doukissa2.jpg

Η Δούκισσα φορούσε ένα φόρεμα σε γαλάζια απαλή απόχρωση, πανομοιότυπο με εκείνο της αδελφής της Άννας, Τέα, καθώς και οι δύο ήταν παράνυφες στον γάμο της.

teaprelevits.JPG

Σύμφωνα με τις πληφορίες μας, η δεξίωση θα γίνει σε ειδικό χώρο στου Ζωγράφου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να φημολογείται πως θα είναι εκείνος που θα τραγουδήσει για το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους.

Η μπομπονιέρα πάντως του γάμου, ήταν αρκετά πρωτότυπη, καθώς εκτός από τα κουφέτα, περιείχε και ένα κομμάτι λευκού χαλαζία, που ως γνωστόν φέρνει ευημερία και ευτυχία.

PHOTO CREDITS NDP PHOTO AGENCY

Instagram @myrtokazi