Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός γιόρτασαν την δεύτερη τους Πρωτοχρονιά με φιλιά και υποσχέσεις

Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός γιόρτασαν την δεύτερη τους Πρωτοχρονιά με φιλιά και υποσχέσεις

Το τραγούδι αφιέρωση, τα φιλιά και οι προετοιμασίες του γάμου της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού. 

Η φετινή χρονιά για την Άννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό ήδη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και το ζευγάρι έχει μπει σε ρυθμό προετοιμασιών για τον γάμο τους που θα γίνει τον Μάιο στην Αθήνα.

Το πόσο ευτυχισμένοι είναι φάνηκε σε ένα ακόμη video που ανήρτησε χθες η Άννα Πρέλεβιτς κάνοντας μία ιδιότυπη δεύτερη Πρωτοχρονιά και αφιερώνοντας ο ένας στον άλλον ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/ClJ00khqAkH

Ένα φιλί με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η Άννα Πρέλεβιτς έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες τις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Νικήτα και αδελφό της Δούκισσας Νομικού, ο οποίος θα γίνει στις 27 Μαίου στην Αθήνα με ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι.

Και είχε αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής Happy Day πως υπήρχε και μία διχογνωμία μεταξύ τους για το μέρος που θα κάνουν το μυστήριο και τους καλεσμένους τους: «Στην αρχή λέγαμε ότι θέλουμε να γίνει σε νησί και έπειτα είπαμε στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε και τους καλεσμένους μας. Δεν θέλω μεγάλο γάμο. Θα ήθελα να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ιδανικά θα ήθελα μέχρι 50 άτομα, ο Νικήτας θέλει παραπάνω».

https://www.instagram.com/p/CmXBnLoq4pZ

Η παρουσιάστρια και influencer επιγκεντρώνεται προς το παρόν στο νυφικό της και όχι στην γαμήλια δεξίωση. Θέλει να είναι η πιο όμορφη νύφη ήδη έχει επιλέξει το νυφικό της από γνωστό οίκο του εξωτερικού: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνω η κλασσική νύφη, αλλά να, που έγινα. Θα κάνω και μία πρόβα στο εξωτερικό εκεί που ράβουν το νυφικό μου». Φαίνεται πως η Άννα, δεν θέλει να αφήσει τίποτε στην τύχη και να γίνουν όλα τέλεια. Θεμιτό.

https://www.instagram.com/p/Cj-2SrYKO9Z

Μέχρι όμως να έρθει η πιο χαρμόσυνη μέρα της ζωής της, ζει στο έπακρο τον έρωτά της με τον Νικήτα. Χθες το βράδυ διασκέδασαν στον ΕΝΑΣΤΡΟΝ και μας αποκάλυψαν ανάμεσα σε φιλιά και αφιερώσεις, πως το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Τελικά», είναι το τραγούδι τους. Ποιος ξέρει, ίσως και ο τραγουδιστής να τους το πει και live στον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/CnJEVCUK0DG

Όπως μας διευκρίνησε στην λεζάντα του video, η χθεσινή βραδιά ήταν σαν δεύτερη Πρωτοχρονιά για τους Σέρβους φίλους τους που ήταν στην παρέα τους και είναι παλαιοημερολογίτες.

Το ζευγάρι που έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια από την στιγμή του αρραβώνα τους πλέει σε πελάγη ευτυχία και η Άννα περιμένει και την στιγμή που θα γίνει μαμά. Γιατί στο πρόσωπο του Νικήτα όπως έχει δηλώσει βρήκε τον μελλοντικό της σύζυγο, τον άνθρωπό της και τον ιδανικό πατέρα για τα παιδιά της.