Η αλήθεια για τα χρήματα που θα πάρει ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μετά τον χωρισμό

Η αλήθεια για τα χρήματα που θα πάρει ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μετά τον χωρισμό
2019 Invision

Το ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο της Britney Spears θα αφήσει χωρίς δεκάρα τσακιστή τον πρώην σύζυγό της.

Ο χωρισμός της Britney Spears από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της Sam Asghari είναι πλέον οριστικός και οι φήμες για τα αστρονομικά ποσά που θα λάβει ο Sam μετά το διαζύγιο δίνουν και παίρνουν. Φαίνεται όμως πως ο Sam κινδυνεύει να μην πάρει δεκάρα τσακιστή από την Britney, ακόμα κι αν η ποπ σταρ αποφασίσει να μιλήσει για το διαζύγιό της στην αυτοβιογραφία της που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Britney και Sam κατάφεραν να μείνουν παντρεμένοι 14 ολόκληρους μήνες και στις 24 Οκτωβρίου θα διαβάσουμε με ανυπομονησία την αυτοβιογραφία με τίτλο The Woman in Me, από την οποία ο Sam δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιο ποσό. Σε αντίθεση με όσα γράφονται, ο Sam έχει υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο πολύ ισχυρό, το οποίο δεν περιλαμβάνει εκατομμύρια . Ξέρουμε ήδη πως στα χρόνια που υπήρξαν ζευγάρι, η Spears ξόδεψε έτσι κι αλλιώς πολλά χρήματα για να κάνει διακοπές με τον Sam σε πολυτελή θέρετρα, κινούνταν με ιδιωτικά τζετ και εκείνη κατέληγε πάντα μόνη.

https://www.instagram.com/p/ClcM_y2vppv/

Πόσα χρήματα έχει τελικά η Britney;

Αυτό που επίσης επιβεβαιώνει άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 41χρονης είναι πως όταν η Spears μπήκε στο καθεστώς κηδεμονίας από τον πατέρα της, ήταν ήδη στα όρια της χρεοκοπίας. Ταυτόχρονα, το διάστημα εκείνο, η Britney έπρεπε να στηρίζει τον πρώην της και πατέρα των δύο γιων της Kevin Federline ο οποίος είχε αναλάβει την ανατροφή των παιδιών.

People Britney Spears
A Britney Spears supporter holds a sign near a portrait of her outside a court hearing concerning the pop singer's conservatorship at the Stanley Mosk Courthouse, Wednesday, March 17, 2021, in Los Angeles. Attorneys for Spears and lawyers for her father Jamie Spears jointly asked the judge to delay an accounting and status report on the conservatorship until April 27. (AP Photo/Chris Pizzello)Invision

Στα χρόνια που ακολούθησαν μετά το 2018 και ενώ ήταν σε καθεστώς κηδεμονίας, τα οικονομικά της Spears μπήκαν σε μια σειρά και στα δικαστικά έγραφα που ήρθαν στο φως τον Δεκέμβριο του 2018, φάνηκε πως η Spears είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό περίπου $59,079,755.76 ενώ όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούσαν στην τραγουδίστρια στέλνονταν στη δικαστή Brenda Penny, την ίδια δικαστή που αποφάσισε να βγει η Spears από την κηδεμονία τον Νοέμβριο του 2021.

Αυτή τη στιγμή και πέρα από τα έσοδα του βιβλίου που έχει να λαμβάνει, η Spears δεν έχει κάποιο άλλο σοβαρό εισόδημα από τη μουσική που κάνει ενώ τα έξοδα διαβίωσής της τρέχουν. Η Britney έδινε στον 45χρονο Federline περίπου 20.000 ευρώ τον μήνα για τα έξοδα των γιων της, το 2018 ο Kevin είχε ζητήσει το ποσό να γίνει 60.000 ανά μήνα και τελικά τον Αύγουστο του 2018 οι δύο πρώην είχαν έρθει σε ιδιωτική συμφωνία, μέχρι τα παιδιά να γίνουν ενήλικες.

Μήπως τα video της Britney Spears είναι πιο «Τoxic» απ' ό,τι o χωρισμός της με τον Αsghari;