Μήπως τα video της Britney Spears είναι πιο «Τoxic» απ' ό,τι o χωρισμός της με τον Αsghari;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μήπως τα video της Britney Spears είναι πιο «Τoxic» απ' ό,τι o χωρισμός της με τον Αsghari;

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει η Britney Spears τον «επώδυνο» χωρισμό της από τον Sam Asghari φαίνεται να προβληματίζει τους fans της.

Την περασμένη βδομάδα έγινε γνωστός ο χωρισμός της Britney Spears και του Sam Asghari μετά από 14 μήνες γάμου και 6 χρόνια σχέσης, όπως ανέφερε η τραγουδίστρια σε post που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CtpvuPGt6sR/

Τα αίτια του χωρισμού και οι ανακοινώσεις στα social media

Φυσικό επόμενο της ανακοίνωσης του χωρισμού τους ήταν να αρχίσουν τα διεθνή μέσα να προβάλλουν διάφορες φήμες για το πώς ήταν η σχέση που είχε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του γάμου τους αλλά και για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή τους την απόφαση, αφού φαίνεται πως η αίτηση διαζυγίου έγινε από τον 29χρονο Ιρανοαμερικανό ηθοποιό.

Κάποιες λοιπόν, από αυτές ανέφεραν πως ο Sam Asghari ανακάλυψε ότι η 41χρονη pop star τον απάτησε με κάποιον από το οικιακό προσωπικό, ενώ παράλληλα εκείνη είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί του. Ωστόσο, άλλη πηγή, πιο κοντά στην Britney Spears, μίλησε στην Page Six και δήλωσε πως οι κατηγορίες του ηθοποιού δεν ισχύουν αλλά ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτοί την απόφαση ήταν πως εκείνος έλειπε πολύ συχνά από το σπίτι λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με την τραγουδίστρια τελικά να μην λαμβάνει την προσοχή που ήθελε από τον σύντροφό της και να μη «ζει» τελικά το παραμύθι που πάντα επιζητούσε στην προσωπική της ζωή.

Και οι δύο πάντως ανακοίνωσαν στους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media τον χωρισμό τους με τον Sam Αsghari να είναι πιο λακωνικός στο post του γράφοντας: «Έπειτα από 6 χρόνια αμοιβαίας αγάπης και αφοσίωσης η σύζυγός μου κι εγώ αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε το κοινό μας ταξίδι. Θα διατηρήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Μ@@@@@@ς γίνονται. Το να ζητήσω ιδιωτικότητα μοιάζει γελοίο οπότε θα ζητήσω από όλους συμπεριλαμβανομένων και των media να είναι ευγενικοί και προσεκτικοί»

061e98fdd5614b85aa279a2175125869.jpeg

H Βritney Spears από την άλλη δημοσίευσε ένα ακόμα video της που χορεύει γράφοντας στην λεζάντα του ένα πιο μακροσκελές κείμενο, αφήνοντας να εννοηθεί πως παρότι ο χωρισμός τους ήταν για εκείνη αρκετά επώδυνος, η ίδια είναι σε θέση να τον αντιμετωπίσει. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια σχέσης είναι μεγάλο διάστημα όποτε είμαι λίγο σοκαρισμένη…Αλλά... Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, επειδή ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!! Αλλά, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!! Με κάποιον τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου, από φίλους και σας ευχαριστώ!!! Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό!!! Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά αισθάνομαι αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του μπαμπά μου, θα με έστελναν μακριά, σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί!!! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!! Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!!!! Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!! Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!».

https://www.instagram.com/reel/CwHKtxFOfAk/

Τα δύο νέα video της Britney Spears που έκαναν τους fans της να ανησυχούν

Η τραγουδίστρια παρ' όλα αυτά δεν έμεινε μόνο σε αυτό το video και το κείμενο που το συνόδευε αλλά δημοσίευσε δύο ακόμα, τα οποία προβλημάτισαν τους fans της. Στο πρώτο video η ίδια εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή μπροστά από την κάμερα και πάνω στο κρεβάτι της, να ποζάρει υπό τον ήχο του I put a spell on you της Annie Lennox.

https://www.instagram.com/reel/CwLgpFmM9sT/

Στο δεύτερο video η ίδια εμφανίστηκε μπροστά από την κάμερα φορώντας ένα πράσινο φόρεμα και βάζοντας έναν από τους άντρες που φάνηκαν να είναι μαζί της στο σπίτι, να της γλείψει το πόδι, γράφοντας στην λεζάντα πως πέρασε μια βραδιά με τα «αγαπημένα της αγόρια». Ακόμα κι αν τα δημοσίευσε για να δείξει ενδεχομένως στον πρώην σύζυγό της ότι τον ξεπέρασε θα έλεγε κανείς πως ήταν κάπως «υπερβολικά».

https://www.instagram.com/reel/CwLr0DqLJIU/

Αυτά τα νέα διαδοχικά βίντεο σε συνδυασμό με τα προηγούμενα που είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram η τραγουδίστρια με περίεργα χορευτικά και φορώντας μόνο τα απαραίτητα έκαναν τους fans της να αρχίσουν να ανησυχούν και να σκέφτονται μήπως συμβαίνει κάτι στην ίδια είτε αυτό έχει σχέση με την ψυχολογία της είτε έχει να κάνει με ουσίες.

Είναι τα συγκεκριμένα χορευτικά video που ανεβάζει η διέξοδός της και ένας τρόπος να εκφραστεί ή δείχνουν πως η pop star βρίσκεται σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ξανά;

https://www.instagram.com/reel/CvgPmw3uSOd/

Δεν πάει καιρός δε, που ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 17χρονο Sean Preston και τον 16χρονο Jayden, ακούστηκε πως «φοβόταν» ότι η πρώην σύζυγός του κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης. Βέβαια, ο ίδιος διέψευσε τα δημοσιεύματα λέγοντας πως ουδέποτε ανέφερε κάτι τέτοιο.

britney-spears-(2).png

Δεδομένου πάντως, ότι η ίδια είχε αντιμετωπίσει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα το 2007-2008, ύστερα από τον χωρισμό της από τον Kevin Federline, εξαιτίας των οποίων μάλιστα έχασε και την επιμέλεια των παιδιών της δεν θα ήταν απίθανο μετά και από αυτόν τον χωρισμό της η Britney Spears να έχει υποπέσει σε αντίστοιχα προβλήματα υγείας.