Tallulah Willis: Η κόρη της Demi Moore ξεπερνά το πρόβλημα υγείας και οι fans την εμψυχώνουν

Tallulah Willis: Η κόρη της Demi Moore ξεπερνά το πρόβλημα υγείας και οι fans την εμψυχώνουν

Η Tallulah Willis έχει μιλήσει ανοιχτά για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετωπίζει. Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό και το μήνυμα αισιοδοξίας.

Η Tallulah Willis, κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore δίνει φέτος τον δικό της αγώνα αφού παράλληλα με το πρόβλημα υγείας του μπαμπά της (ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια), ήρθε αντιμέτωπη με διατροφικές διαταραχές.

H 29χρονη ηθοποιός έχει μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για το πρόβλημα της υγείας της και δεν διστάζει να δείξει τις αλλαγές στο σώμα της, έπειτα από θεραπεία που έλαβε για να αντιμετωπίσει την ανορεξία.

Η καλλιτέχνης μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες για να εξηγήσει στους θαυμαστές της ότι σήμερα είναι πιο υγιής και δυνατή, συνεχίζοντας επιτυχώς τις οδηγίες των ειδικών για να ξεπεράσει τη διατροφική διαταραχή εξαιτίας της οποίας έφτασε να ζυγίζει μόλις 45 κιλά.

https://www.instagram.com/p/CwQrGLDpynt/

«Την αγαπώ. Και την αγαπώ και βλέπω πόσο θαρραλέα είναι», έγραψε η νεαρή ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Στο καρουσέλ των φωτογραφιών, η ηθοποιός του «Whole Ten Yards» μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία της στην οποία φορά ένα crop top πουλόβερ και εσώρουχα.

https://www.instagram.com/p/Cu5BHTAPQfW/

Στο post της Willis ξεχώρισε ένα screenshot από συνομιλία με τις αδερφές της στις οποίες έδειχνε τη νέα της εικόνα μετά την διατροφή που ακολούθησε για αύξηση βάρους.

«Κοιτάξτε το υγιές σώμα μου!!!!», έγραφε το μήνυμα, στο οποίο η μεγαλύτερη αδερφή της Rumer Willis, απάντησε: «Είσαι όμορφη».

O Bruce Willis δέχθηκε το ωραιότερο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα από τις γυναίκες της ζωής του

https://www.instagram.com/p/CtU9DGTPg1s/

Η απάντηση στους haters και η στήριξη της Demi Moore

Η Tallulah Willis δεν αφήνει ασχολίαστα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram για την εικόνα και τα κιλά της. Πρόσφατα η σχεδιάστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα προσβλητικά σχόλια που λαμβάνει στον λογαριασμό της και έγραψε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μοιραστούμε αυτό, ότι συμβαίνει αυτό, ότι συμβαίνει σε ένα άτομο στην ανάρρωση, που ήταν ειλικρινής για το πόσο πολύ άρρωστη ήταν/είναι και εργάζεται καθημερινά για να βρει ασφάλεια και σπίτι μέσα στο δέρμα της. Ένιωσα πραγματικά σημαντικό να σας δείξω αυτό, ότι συμβαίνει αυτό. Είμαι πολύ ευγνώμων που έφτασα σε ένα μέρος όπου δεν διαλύομαι από λόγια ξένων (στο μεγαλύτερο μέρος) Σ’ αγαπώ και μου αρέσεις».

https://www.instagram.com/p/CsSEzxQvLsI/

Η μητέρα της, Demi Moore έσπευσε να την εμψυχώσει σημειώνοντας: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα! Οι άνθρωποι συχνά μπορούν να αντανακλούν μόνο τον δικό τους φόβο. Να είσαι εσύ σε όλες τις μορφές σου και να συνεχίσεις να λάμπεις με το υπέροχο λαμπρό φως σου!».

Screenshot-2023-08-24-163023.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: buuski