Οι παπαράτσι προσπαθούν να μιλήσουν στον Bruce Willis και η Emma Hemming τους προειδοποιεί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι παπαράτσι προσπαθούν να μιλήσουν στον Bruce Willis και η Emma Hemming τους προειδοποιεί

Μετά την τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού η Emma Hemming Willis έκρινε πως πρέπει να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα. 

Εδώ και περίπου έναν χρόνο το Hollywood και οι fans του Bruce Willis έχουν συγκινηθεί με την ασθένεια που αντιμετωπίζει. Ο σταρ της μεγάλης οθόνης πάσχει από μετωποκροταφική άνοια η οποία επηρεάζει αισθητά βασικές λειτουργίες του ανθρωπίνου σώματος.

Η υγεία του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί ορατά από τότε που έγινε γνωστή η αφασία και πλέον έρχεται αντιμέτωπος με επιβράδυνση της κίνησης, δυσκαμψία, προβλήματα ισορροπίας και αλλαγές στη συμπεριφορά. Μετά την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του Willis στην Santa Barbara όπου οι φωτογράφοι έπεσαν κυριολεκτικά επάνω του, η σύζυγός του αναγκάστηκε να απευθύνει δραματική έκκληση προς τους παπαράτσι.

Ο Bruce Willis έκανε την πρώτη του δημόσια έξοδο μετά τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας

Η έκκληση της Emma Hemming

Σε video που ανέβασε η Emma Heming Willis στο Instagram παρακαλεί τους παπαράτσι να κρατούν αποστάσεις από τον σύζυγό της και να σταματήσουν να του φωνάζουν όταν τον βλέπουν έξω δημοσίως.

Στο μήνυμα που απηύθυνε η 44χρονη είπε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχει ακόμη πολλή εκπαίδευση που πρέπει να προωθηθεί» σχετικά με τους ανθρώπους που ζουν με άνοια.

H Heming αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο φωτογράφοι προσπάθησαν να μιλήσουν στον άρρωστο ηθοποιό την ώρα που είχε βγει για καφέ με φίλους στη Santa Monica.

«Αυτό εδώ απευθύνεται στους φωτογράφους, που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του συζύγου μου: Απλά κρατήστε τον χώρο σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά απλά κρατήστε τον χώρο σας», ζήτησε η σύζυγος του Bruce Willis.

https://www.instagram.com/p/CpX_DYdJuXb

Και πρόσθεσε: «Για τους ανθρώπους που τραβάνε βίντεο, σας παρακαλώ μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο, απλά μην το κάνετε. ΕΝΤΑΞΕΙ; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια».

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Mabel και την Evelyn.

H διαθήκη του Βruce Willis αφήνει ερωτηματικά

Ο Bruce Willis φέρεται να ανανέωσε τη διαθήκη του, λίγο πριν διαγνωστεί με αφασία και αποσυρθεί από τον κινηματογράφο, όπως μεταφέρουν ξένα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με το Radar Online, ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Emma Heming.

https://www.instagram.com/p/CfAVrWMpXkE

Tα ξένα μέσα αναφέρουν πως από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Willis αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Demi Moore (την 32χρονη Rumer, την 27χρονη Tallulah και την 29χρονη Scout). Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού και υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του ηθοποιού θα διατεθεί στα μικρότερα παιδιά του, αλλά και στην Heming.

«Πιστεύει ότι οι Rumer, Scout και Tallulah έχουν πάρει ό,τι καλύτερο είχε να τους προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή» είπε άτομο που γνωρίζει καλά τον Willis και πρόσθεσε: «Η διαθήκη του Bruce στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Emma το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Bruce είχε κλονιστεί», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Η Rumer είναι μια ενεργή ηθοποιός στον κινηματογράφο, η Scout είναι μια τραγουδίστρια που πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ και η Τallulah έχει επίσης ακολουθεί τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας.

«Ο Bruce πιστεύει επίσης ότι η Demi, της οποίας η περιουσία κοστολογείται περίπου στα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι πάντα εκεί για τις κόρες τους», ανέφερε άλλη πηγή.

Η ανακοίνωση της ασθένειάς του

Η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε πριν από 1 περίπου χρόνο, πως ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός βάζει τέλος στην καριέρα του για λόγους υγείας, κυρίως επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα λόγου, λόγω της διάγνωσής του με αφασία. To τελευταίο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια ήρεμη ζωή με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε», έγραφε στην ανακοίνωσή της η οικογένεια.

Πηγή κεντρικής: brucewillisbw