H Jennie Garth έγινε ξανά το κορίτσι του Beverly Hills - H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

H Jennie Garth έγινε ξανά το κορίτσι του Beverly Hills - H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
Jennie Garth, from the cast of "BH90210," attends the FOX 2019 Upfront party at Wollman Rink in Central Park on Monday, May 13, 2019, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP) Invision

To μυστικό της διατροφής της είναι το ελληνικό γιαούρτι. Με ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, η θρυλική πρωταγωνίστρια της σειράς «Βeverly Hills 90210», Jennie Garth, έγινε πραγματικά αγνώριστη. 

Μπορεί να έχουν περάσει 23 χρόνια από το τέλος της πετυχημένης σειράς «Beverly Hills 90210» αλλά ο ρόλος της ως Kelly Taylor, θα ακολουθεί για πάντα την Jennie Garth, παρά το δυναμικό φετινό της επαγγελματικό της comeback. Αυτή η επιστροφή συνοδεύτηκε και από μία μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της.

Ελληνικό γιαούρτι και εντατική γυμναστική είναι το μυστικό

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά συγκινητική από την αρχή για την Jennie Garth , με το επικό reunion των συμπρωταγωνιστών της από τη θρυλική σειρά, η οποία παραμένει αγαπητή. Aντίστοιχη όπως τα «Φιλαράκια». Η Jennie μαζί με τη Shannen Doherty , τον Ian Ziering, την Tory Spelling και τον Jason Priestley βρέθηκαν ξανά μαζί και είναι σα να γυρίσαν όλοι ξανά στη δεκαετία του '90 και στο ξεκίνημα της σειράς. Η απουσία του Luce Perry λόγω του αιφνιδίου θανάτου του, ήταν ωστόσο σημαντική.

Συγκλονίζει η Jennie Garth: Τι παραδέχτηκε σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Luke Perry

https://www.instagram.com/p/CqBvMxxPwlP/

Η Garth η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην ταινία Bad Influence, έχει κρατήσει μία πολύ στενή φιλία με όλους, αλλά λίγο περισσότερο με την Spelling, με την οποία συνεργάζονται σε μία σειρά podcast.

Και μπορεί η Τοri Spelling να μην έχει αλλάξει οπτικά (αν εξαιρέσουμε και κάποιες αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις) αλλά η 51χρονη φίλη της και μαμά τριών κοριτσιών είχε σοκάρει τους θαυμαστές της πριν μερικά χρόνια όταν είχε πάρει παραπάνω κιλά.

Ήταν την περίοδο του δεύτερου διαζυγίου της από τον Peter Facinelli, όταν πέρασε ένα διάστημα κατάθλιψης. Με την πάροδο των χρόνων, αλλά ειδικά τους τελευταίους μήνες μας έδειξε και πώς κατάφερε να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο το σώμα της.

Και να επιστρέψει στην εικόνα της τηλεοπτικής Kelly Taylor που αγαπήσαμε.

https://www.instagram.com/reel/CwOAwV0BmtD/

Το μυστικό στην περίπτωσή της είναι η εντατική γυμναστική και η πολύ προσεκτική διατροφή με σπάνιες ατασθαλίες. «Κάθε πρωί τρώω ελληνικό γιαούρτι που μου αρέσει πολύ και αν είμαι καλό κορίτσι όλη την εβδομάδα με το πρόγραμμά μου, μπορεί να φάω ένα cupcake όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της».

Η Garth έχει αποκτήσει τρεις κόρες με τον πρώην σύζυγό της Peter Facinelli, την 25χρονη Luca, την Lola που είναι 20 ετών και και την μικρότερη Fiona που είναι 16 ετών και είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε εκείνες.

https://www.instagram.com/p/CviJmVCPHcf/