Το Peach Pit έκλεισε για πάντα: Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» αποχαιρετούν τον Joe E. Tata

Πατούλια Κατερίνα
Το Peach Pit έκλεισε για πάντα: Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» αποχαιρετούν τον Joe E. Tata

O Nat, ο θρυλικός ιδιοκτήτης από το το Peach Pit, το στέκι των πρωταγωνιστών από το Beverly Hills 90210, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, παίρνοντας μαζί του έκαν κομμάτι από τα εφηβικά μας όνειρα.

O Νat παρέδωσε τα κλειδιά του Peach Pit στον ουρανό. Ο Joe E. Tata, ο θρυλικός ιδιοκτήτης από το Beverly Hills 90210, τα δικά μας Χτυποκάρδια στο Beverly Hills έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Το Peach Pit, για τη γενιά του 90 που μεγάλωσε περιμένοντας κάθε Σαββατοκύριακο τη Μπρέντα, την Κέλι, τον Ντίλαν και τον Μπράντον, ήταν και το δικό μας στέκι και ο ιδιοκτήτης του, ο Nat, κατάφερνε με τις ατάκες του να δρα σαν πατρική φιγούρα στους έφηβους πρωταγωνιστές της νεανικής σειράς.

Ο Nat «παρέδωσε» τα κλειδιά από το Peach Pit

Όλα αυτά τα παιδιά που συνεργάστηκαν για 300 περίπου επεισόδια με τον Joe E. Tata, τον αποχαιρετούν στα social media, σε μια ακόμα απώλεια μετά από εκείνη της παραγωγού Jessica Klein , της ηθοποιού Denise Douse αλλά και εκείνη του Luke Perry πριν τρία χρόνια.

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που ο Joe E Tata πέθανε.

Ο Joe ήταν θρύλος και θυμάμαι να τον βλέπω στο Rockford files μαζί με τον James Garner πολύ πριν συνεργαστούμε στο 90210. Πολλές φορές ήταν ένας από τους κακούς στην αυθεντική σειρά του Batman.

Πάνω από όλα όμως, ήταν ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, είχε σοφία και καλοσύνη. Παρόλο που το Peach Pit ήταν μέρος του 90210, στα παρασκήνια γινόταν το σόου του Joe E Tata. Οι ιστορίες που μοιραζόταν μαζί μας, οι ανεπανάληπτες εμπειρίες που είχε στη βιομηχανία του θεάματος, ήταν ένα κομμάτι συναρπαστικό για εμάς. Ήταν στα παρασκήνια αλλά παρέμενε ηγετική φυσιογνωμία για εμάς, βοηθώντας μας να εκτιμήσουμε το σόου που ήταν το 90210.

https://www.instagram.com/p/ChsG7TirHFW

Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις, τον φέρνει ξανά στα μάτια μου αλλά και στην καρδιά μου όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη Joe», έγραψε Ian Ziering αποχαιρετώντας τον Nat.

https://www.instagram.com/p/ChsnlqUPL48

To δικό της αντίο στον Nat είπε και η Jennie Garth γράφοντας:

«Νιώθω μεγάλη θλίψη στην καρδιά μου και θα θυμάμαι πάντα το χαμόγελο και το γεμάτο αγάπη γέλιο σου. Νιώθω πως γίνεται ήδη ένα πάρτι επανένωσης του Peach Pit στον ουρανό και νιώθω ανακούφιση γνωρίοντας πως θα υπάρχει μια θέση και για εμένα κάποια μέρα δίπλα στους καλούς μου φίλους. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του Joe, η απώλεια είναι μεγάλη».

https://www.instagram.com/p/Chs1ffuPQ_E

Το δικό της αντίο είπε και η Tori Spelling μιλώντας με τα πιο τρυφερά και συγκινητικά λόγια για τον Nat.

«Χάσαμε την οικογένειά μας και έναν καλό φίλο. Έναν από τους πιο ευγενικούς, πιο αστείους, απίθανους και επαγγελματίες ανθρώπους που είχα τη χαρά να δουλέψω μαζί και έναν από τους πιο καλούς φίλους μου σε όλη τη ζωή μου. Το χιούμορ του ήταν μοναδικό όπως και η ατάκα του. Έκανε τις ημέρες που ήταν γεμάτες δουλειά να μοιάζουν μικρές και ήταν απίστευτος επαγγλεματίας, αγαπούσε να μοιράζεται μαζί μας τις απίθανες ιστορίες του για το παλιό Hollywood, ήξερε τους πάντες και όλοι ήταν φίλοι του, ποτέ δεν γνώρισε κάποιον που να μην τον ήθελε για φίλο του.

Αυτός ο μοναδικός παραμυθάς, ο ξεχωριστός και ζεστός άνθρωπος, με τα πιο ευγενικά μάτια πάντα μου θύμιζε τον μπαμπά μου, έμοιαζαν πολύ και βγάζει νόημα το ότι με συνόδευσαν και οι δύο στην εκκλησία, ο μπαμπάς μου στην αληθινή ζωή και ο Nat στα Χτυποκάρδια», τόνισε μεταξύ άλλων η Tori.

https://www.instagram.com/p/ChsgiDoOpUQ

«Σήμερα χάσαμε, τον αγαπημένο μου φίλο και τηλεοπτικό μου αφεντικό Joe E. Tata. ο Nat Busiccio ήταν μεγάλο κομμάτι του Beverly Hills 90210 και ο Joey μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Joe, δεν θα υπάρξει άλλος σαν εσένα», έγραψεο τηλεοπτικός Μπράντον που στη δημοφιλή σειρά εργζόταν στο Peach Pit.

Η Shannen Doherty αρκέστηκε σε ένα story από το Beverly Hills χωρίς να γράψει κάτι παραπάνω.

theshando_2912802770194883303.jpg

O Joe E. Tata είχε διαγνωστεί με Αλτσχάιμερ τα τελευταία χρόνια και δεν είχε λάβει μέρος στο reunion του 2019 ενώ ξεκίνησε την καριέρα του με ρόλους στην σειρά General Hospital, στο The Outer Limits και πιο πρόσφατα στη σειρά Mystery Girls του 2014.