Η Γαλήνη Τσεβά σε μία σπάνια εμφάνιση με διαφορετικό look και η ομοιότητα με την κόρη της Δανάη

Η Γαλήνη Τσεβά σε μία σπάνια εμφάνιση με διαφορετικό look και η ομοιότητα με την κόρη της Δανάη

Την γνώρισες με τα κόκκινα φουντωτά μαλλιά ως γραμματέας Σόφη της Χριστίνας Μαρκάτου στο «Ντόλτσε Βίτα», τη λάτρεψες ως Ζέτα στο «10 λεπτά κήρυγμα». Η Γαλήνη Τσεβά μετά την επιτυχία του παρελθόντος, άλλαξε επάγγελμα και εμφάνιση. Και όμως είναι στην καλύτερη στιγμή της. 

Η Γαλήνη Τσεβά άλλοτε ως πρωταγωνίστρια, άλλοτε ως guest, έχει εμφανιστεί στις πιο σημαντικές τηλεοπτικές σειρές της προηγούμενης εικοσαετίας. Και επειδή αυτές οι σειρές ακόμη παίζουν σε επανάληψη, οι ηθοποιοί της δικής της γενιάς, έχουν αποκτήσει πια μία διάσταση τηλεοπτικού θρύλου. Η ηθοποιός έκανε μία σπάνια εμφάνιση πριν από λίγες ώρες με διαφορετικό αλλά υπέροχο look.

https://www.instagram.com/p/CaU_7k0Nf4m/

Η νέα καριέρα ως DJ και η κόρη της

Η Γαλήνη Τσεβά έχει αφήσει πια ως δεύτερη επαγγελματική επιλογή την υποκριτική. Η περίοδος της κρίσης, άλλαξε τη ζωή αρκετών ηθοποιών και η ίδια όπως είχε δηλώσει στις συνεντεύξεις της, εργάζεται πια αφενός ως DJ, αφετέρου κάνοντας και τη μουσική επιμέλεια σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις.

«Δεν τα βγάζω πέρα. Έχω στεγαστικό δάνειο και άλλα δάνεια σε πολλές τράπεζες, υποχρεώσεις που συνεχώς τρέχουν και γενικά ό,τι περνάμε όλοι μας», όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

tsevafoto.jpg

Mε το πείσμα της τα κατάφερε και σταδιακά άρχισε να κάνει κάποιες guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Αλλά ούτως ή άλλως δεν είχαμε προλάβει να την ξεχάσουμε, λόγω και των επαναλήψεων των σειρών στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. Πως να την ξεχάσεις με την Μαρία Καβογιάννη ως Ασπασία στο Ντόλτσε Βίτα, με την οποία ήταν ένα αχτύπητο δίδυμο;

Όπως πριν από τέσσερα χρόνια στη σειρά «Το Σόι σου», βρέθηκε δίπλα στη δασκάλα της στη δραματική σχολή, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, σε μία σύντομη εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/BwT_QWAH8hj/

Από εκείνη την εποχή είχε αρχίσει σταδιακά να μας φανερώνει το νέο της look. Αφήνοντας επιμελώς τα μαλλιά της να ασπρίσουν. Από την κοκκινομάλλα Σόφη στο «Ντόλτσε Βίτα» και τη Ζέτα στο «Δέκα λεπτά κήρυγμα» , η Γαλήνη Τσεβά πέρασε στην πιο ροκ εκδοχή της.

Βέβαια αυτή η τάση τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετηθεί όλο και από περισσότερες γυναίκες.

Πριν από λίγες ώρες η Γαλήνη έκανε μία έξοδο με τους καλούς της φίλους, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Μπέσυ Μάλφα. Άβαφη, γυμνασμένη και με τα άσπρα της μαλλιά σήμα κατατεθέν της.

tsevaskiadaresis.jpg

Η ηθοποιός και μουσική επιμελήτρια έχει αποκτήσει μία κόρη τη Δανάη η οποία είναι σήμερα 30 ετών και σε μία σπάνια κοινή τους φωτογράφιση για το περιοδικό Like, πριν από λίγα χρόνια, θα δεις πως είναι ολόιδιες. Σαν ξαναβλέπεις τη Σόφη.

tsevakori.jpg

«Με τον πατέρα της κόρης μου, χωρίσαμε στα δύο της χρόνια. Ήμουν τυχερή γιατί το παιδί δεν χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και να μου πει, ότι θα πάει να βρει τον μπαμπά της. Δεν ένιωσε την έλλειψη του πατέρα της, γιατί δεν τον είχε γνωρίσει. Ίσως να περίμενε πως την αναζητήσει ο ίδιος», είχε πει η Γαλήνη Τσεβά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

tsevakori2.jpg