H Μαριάντα Πιερίδη έκανε μια «Άμπρα κατάμπρα» αλλαγή στα μαλλιά της και ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε

H Μαριάντα Πιερίδη έκανε μια «Άμπρα κατάμπρα» αλλαγή στα μαλλιά της και ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε

H Μαριάντα Πιερίδη αποχωρίστηκε τα σκουρόχρωμα, μακριά μαλλιά της και είναι αγνώριστη. Το νέο κούρεμα και το σχόλιο του Τριαντάφυλλου.

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» επέστρεψε σήμερα στους δέκτες μας μετά από δύο ημέρες που παρέμεινε εκτός αέρα λόγω της έκτακτης επικαιρότητας με τις πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια.

Το κανάλι θέλησε να δώσει προτεραιότητα στην ενημέρωση ωστόσο σήμερα οι παρουσιάστες του καλοκαιρινού magazino (Μαριάντα Πιερίδη, Τριαντάφυλλος και Φελίσια Τσαλαπάτη) γύρισαν στο πόστο τους και καλημέρισαν τους τηλεθεατές από το πλατό του OPEN.

Το νέο look της Μαριάντας Πιερίδη

Στα πρώτα λεπτά της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» παρατηρήσαμε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

PIERIDI2.jpg

Η τραγουδίστρια είναι κυριολεκτικά αγνώριστη καθώς αποχωρίστηκε το σκούρο καστανό χρώμα που είχε μέχρι πρότινος στα μαλλιά της και υιοθέτησε μια πιο κόκκινη απόχρωση που πλησιάζει το ginger χρώμα. Αισθητή είναι η διαφορά και στο μήκος των μαλλιών της τα οποία είναι αρκετά πιο κοντά (μακρύ καρέ), στο ύψος των ώμων.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το νέο της look.

O Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να σχολιάσει on air τα μαλλιά της Μαριάντας Πιερίδη αναφέροντας: «Τι μαλλί ωραίο είναι αυτό; Τώρα το είδα στο μόνιτορ», με εκείνη να απαντά: «Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ».

Η αλλαγή στο look και στη ζωή της Μαριάντας Πιερίδη: Από τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην ευτυχία

Η νέα ζωή της Μαριάντας Πιερίδη

Τα τελευταία χρόνια η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και ασχολήθηκε ενεργά με τη yoga, αποκτώντας πτυχίο yoga instructor. Την καλοκαιρινή σεζόν η 50χρονη και η οικογένειά της ζουν στην Τήνο όπου ο σεφ δραστηροποιείται στον χώρο της εστίασης.

https://www.instagram.com/reel/Cm2V0jODtvp/

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του νησιού και ένα μπαρ στη Χώρα της Τήνου, στα οποία έχουν βάλει όλη την αγάπη και το μεράκι τους.

Για τη νέα της ζωή αλλά και για τη σχέση του γιου της με τον σεφ η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει: «Με τον σύζυγό μου γίναμε ζευγάρι πριν γεννηθεί ακόμη ο γιος μου. Φυσικά, ο Νικόλας «εκμεταλλεύεται» στο έπακρο το γεγονός πως μεγαλώνει σαν να έχει δύο μπαμπάδες. Του δίνουν τα πάντα. Για παράδειγμα, δεν του παίρνει ο ένας το PlayStation, όταν θα βρεθεί με τον άλλο, θα το ζητήσει από εκείνον. Η σχέση του Δημήτρη με τον γιο μου είναι εξαιρετική, μάλιστα έχουν την ίδια τρέλα στο να δοκιμάζουν περίεργα φαγητά. Να καταλάβεις, πριν από χρόνια, λόγω της δουλειάς του Δημήτρη που είναι σεφ, ζήσαμε στο Μεξικό ένα εξάμηνο πριν ξεκινήσει ο Νικόλας στο σχολείο. Εκεί λοιπόν ο σύζυγός μου μας είχε φτιάξει χαβιάρι από μυρμήγκια».

Πηγή κεντρικής: mariada.s.pieridi