Η αλλαγή στο look και στη ζωή της Μαριάντας Πιερίδη: Από τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην ευτυχία

Η αλλαγή στο look και στη ζωή της Μαριάντας Πιερίδη: Από τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην ευτυχία

Σα να μην πέρασε μία μέρα: 8 χρόνια μετά, η Μαριάντα επέστρεψε στο τραγούδι αλλά δεν εγκαταλείπει την ηρεμία που της προσφέρει ο έρωτας και η ευτυχία δίπλα στον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση και τον γιο της Νικόλα.

Η Μαριάντα Πιερίδη όταν ανέβηκε στην σκηνή του J2US το περασμένο Σάββατο, 8 χρόνια μετά την ήρεμη και σιωπηλή παύση της από το τραγούδι, έμοιαζε σα να μην είχε φύγει ποτέ. Ακόμη και η εικόνα της θύμιζε την εποχή του «Βάλε φαντασία».

Η τραγουδίστρια μετά τον γάμο της με τον γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση άλλαξε φιλοσοφία, άλλαξε το look της κόβοντας τα μαλλιά της, άλλαξε όμως και επαγγελματικό προσανατολισμό ως yοga instructor και αποφάσισε να κρατήσει μόνο τον ρόλο της μητέρας του γιου της Νικόλα. Το μόνο που δεν άλλαξε στην ζωή της είναι το ησυχαστήριο της οικογένειας στα Νότια Προάστια.

https://www.instagram.com/p/CjH50isjdLt

«Είμαι ελεύθερη να κάνω ότι επιθυμώ»

Η Μαριάντα Πιερίδη γιόρτασε στις 22 Ιανουαρίου την 6η επέτειο του γάμου της με τον γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση, τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή. Γιατί μαζί του την είδε εντελώς διαφορετικά τη ζωή της. «Είμαι ελεύθερη να κάνω ότι επιθυμώ», όπως έγραψε σε μία ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Cnt0lpPDWtr

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για την κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια, η οποία μόλις στα 18 της χρόνια είχε παντρευτεί τον πρώτο της σύζυγο. Από την πολύχρονη σχέση της με τον μουσικό Νέστορα Φωτιάδη, προέκυψε ο γιος τους Νικόλας, αλλά το ζευγάρι χώρισε, παρόλο που υπήρχαν σχέδια γάμου. Ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης έγινε ο δεύτερος πατέρας του γιου της και τον λάτρεψε από την πρώτη στιγμή, όπως άλλωστε και εκείνη. Ο κεραυνοβόλος έρωτας δημιούργησε μία υπέροχη νέα οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Cm2V0jODtvp

Φαίνεται πως αφήνοντας τη μουσική και τις νυχτερινές εμφανίσεις στο παρελθόν, άλλαξαν και οι προτεραιότητες της. Αφοσιώθηκε στην ανατροφή του Νικόλα και για πρώτη φορά αποφάσισε να κάνει διαφορετικές επιλογές. Μαζί με τον σύζυγό της άνοιξαν μαζί και ένα εστιατόριο στην Τήνο, ενώ αφοσιώθηκε και στα μαθήματα Yoga, αρχικά ως μαθήτρια και μετά ως δασκάλα.

https://www.instagram.com/p/Cc5WQbkD2hM

Η ζωή της είναι γεμάτη χρώματα, όπως και το κομψό και μοντέρνο σπίτι στο οποίο μένει με την οικογένειά της στα Νότια Προάστια.

Η μονοκατοικία της Γλυφάδας με τον μεγάλο κήπο είναι ο μικρός παράδεισος για τον γιο της Νικόλα, ειδικά αν έχει τον χειμώνα χιόνι και ασπρίζει η αυλή.

https://www.instagram.com/p/CZJfbk6gPIv

Και αφού μιλήσαμε για χιόνι, η Μαριάντα μας δείχνει ότι ένα συστατικό της δεμένης σχέσης με τον Δημήτρη είναι και το χιούμορ. Μαζί με τον θαυμασμό για το ταλέντο του ως βραβευμένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σεφ.

https://www.instagram.com/p/CZHQry6g4rb

Το ηλιόλουστο σπίτι τους βρίσκεται κοντά στην θάλασσα και είναι διακοσμημένο σε γήινους τόνους με μικρές και κομψές χρωματικές παρενθέσεις.

https://www.instagram.com/p/CJN3guuB6md

Η Μαριάντα δεν έκανε μία τυχαία επιλογή για να αφήσει τη νύχτα, ειδικά μετά τις κακοποιητικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε όπως είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day»: «Τη μόνη φορά που με είδε ο σύζυγός μου στο μαγαζί που τραγουδούσα ήταν και η τελευταία μου μέρα στο τραγούδι. Ο επιχειρηματίας μού έφερε το μεροκάματό μου και ήθελε να το πάρω μόνη μου από την τσέπη του. Έγινε χαμός στο καμαρίνι και σταμάτησα».