Η Priscilla Presley δεν έχει αποδεχτεί ακόμα τον θάνατο της Lisa Marie Presley

Η Priscilla Presley δεν έχει αποδεχτεί ακόμα τον θάνατο της Lisa Marie Presley
Invision

«Δεν το πιστεύω, να μην συμβεί σε καμία μητέρα»,είπε συγκινημένη η Prichilla στον Hollywood Reporter.

H Priscilla Presley συνεχίζει να θρηνεί τον θάνατο της κόρης της Lisa Marie Presley και στη νέα της συνέντευξη στο Hollywood Reporter μίλησε για τη δυσκολία της να αποδεχτεί τον θάνατο του παιδιού της, αποκάλυψε ποια είναι ακριβώς η σχέση με την εγγονή της και μίλησε για όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα δούμε στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της δια χειρός Sofia Coppola.

«Ακόμα δεν το έχω πιστέψει»

«Ακόμα δεν το έχω πιστέψει, δεν το εύχομαι για καμία μητέρα», τόνισε η 78χρονη Priscilla τονίζοντας πως τα νέα για την κατάσταση υγείας του παιδιού της τα έμαθε από τον πρώην σύζυγο της Lisa Marie, Danny Keough. Η Priscilla θυμάται τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητο για να τρέξει στα επείγοντα αλλά η κόρη της είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Η πάλαι ποτέ σύζυγος του Elvis αποκάλυψε πως δύο ημέρες πριν τον θάνατο της Lisa Marie, αμέσως μετά την τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες, οι δύο γυναίκες βγήκαν μαζί για ποτό αλλά έφυγαν μιας και το στομάχι της Lisa Marie πονούσε πολύ.

Η Lisa Marie Presley πέθανε σε ηλικία 54 ετών τον Ιανουάριο και κηδεύτηκε στην Graceland, δίπλα στον γιο της Benjamin ο οποίος είχε αυτοκτονήσει τον Ιούλιο του 2020.

Η Lisa Marie Presley πέθανε σε ηλικία 54 ετών τον Ιανουάριο και κηδεύτηκε στην Graceland, δίπλα στον γιο της Benjamin ο οποίος είχε αυτοκτονήσει τον Ιούλιο του 2020.

Μετά τον θάνατο της κόρης της, η Priscilla είναι σε διαμάχη με την εγγονή της Riley Keough για τη διαθήκη και την κληρονομιά που άφησε η Lisa Marie, διαμάχη που λύθηκε με διακανονισμό τον Μάιο του 2023.

«Η οικογένειά μου έλυσε το μπέρδεμα και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έγινε ποτέ καμία αγωγή κατά της αγαπημένης μου εγγονής. Ως οικογένεια, χαιρόμαστε που το λύσαμε όλο αυτό μαζί και ελπίζουμε πως όλοι θα σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας για να πενθήσουμε την Lisa Marie».

Μέσα στον Αύγουστο, η 34χρονη Keough που έγινε πρόσφατα μαμά και η ίδια, έγινε η μοναδική διαχειρίστρια της Graceland, το δώρο του Elvis στην κόρη του νενώ διαχειρίζεται και το καταπίστευμα που αφορά στα δίδυμα ετεροθαλή αδέρφια της Finley και Harper Lockwood, από τον γάμο της Lisa Marie με τον Michael Lockwood.

Tα αποτελέσματα για τον θάνατο της Lisa Marie Presley - Παλιά επέμβαση για απώλεια βάρους η αρχή του κακού

Η έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της Lisa Marie Presley, που απεβίωσε τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατος της Presley αποδόθηκε σε "συνέπεια απόφραξης του λεπτού εντέρου". Η κατάσταση αυτή συμβαίνει όταν σχηματίζεται απόφραξη στο λεπτό έντερο, συχνά λόγω παραγόντων όπως ο ουλώδης ιστός, η κήλη ή ο καρκίνος. Ελλείψει χειρουργικής παρέμβασης, η απόφραξη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο ή διάτρηση του ιστού του εντέρου.

Ο αναπληρωτής ιατροδικαστής Dr. Juan M. Carrillo, του οποίου η επίσημη γνωμάτευση συμπεριλήφθηκε στην έκθεση αυτοψίας, δήλωσε ότι η απόφραξη του λεπτού εντέρου του Presley προκλήθηκε από συμφύσεις ή ουλώδη ιστό, ο οποίος είχε αναπτυχθεί ως μακροχρόνια επιπλοκή της βαριατρικής χειρουργικής* επέμβασης που είχε πραγματοποιηθεί πριν από χρόνια.

Η έκθεση επιβεβαίωσε επίσης την παρουσία οξυκωδόνης, ενός παυσίπονου φαρμάκου, στην κυκλοφορία του αίματος του Presley. Ωστόσο, τα επίπεδα που ανιχνεύθηκαν ήταν εντός του θεραπευτικού εύρους και δεν θεωρήθηκαν επικίνδυνα. Πρόσθετες ουσίες που βρέθηκαν στα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολίτη της κετιαπίνης και της βουπρενορφίνης, κρίθηκαν άσχετες με τον θάνατό της.

Πόσο αγαπημένη είναι η οικογένεια Presley μετά τον θάνατο της Lisa Marie; Η Priscilla απαντά