Το «Katken In Paris» ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου έχει έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό

Το «Katken In Paris» ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου έχει έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό

Η Κατερίνα Καινούργιου προετοιμάζει το τηλεοπτικό της comeback. Το ταξίδι στη Γαλλία με αγαπημένο της πρόσωπο και οι ωραιότερες φωτογραφίες από την Πόλη του Φωτός.

Στην Γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τη στυλίστριά της, Γεωργία Παντελέ. Η παρουσιάστρια του ALPHA συνδύασε δουλειά και διασκέδαση αφού το Παρίσι είναι ένας από τους πιο Instagrammable προορισμούς, ιδανικός για φωτογραφίσεις μόδας και shopping.

Οι δύο κολλητές φίλες-συνεργάτιδες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν του «Super Katerina», με την εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η KatKen στο Παρίσι

Όπως είναι απολύτως λογικό η Katken και η ομάδα της θέλουν να επιτύχουν ξανά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να αναζητήσουν κομψά looks στις luxury boutique και τους μεγάλους Οίκους Μόδας του Παρισιού. Η fashion stylist, Γεωργία Παντελέ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στα μαγαζιά, τις οποίες θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ενδυματολογικές της επιλογές τόσο εντός αλλά και εκτός του πλατό, και μαζί με την συνεργάτιδά της δημιουργούν αξιομνημόνευτες εμφανίσεις.

katken1.jpg

Πριν λίγες ώρες η 38χρονη δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο βλέπουμε τον Πύργο του Άιφελ και έγραψε στη λεζάντα: «Καλημέρα από το μελαγχολικό Παρίσι».

Το αμακιγιάριστο καλοκαίρι της KatKen έφερε αντιδράσεις και μια γλυκιά απαίτηση των fans

https://www.instagram.com/p/CwZobqLo4z7/

Η οικοδέσποινα του Super Katerina έκανε ελάχιστες αναρτήσεις από τις διακοπές της θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν μέσω της έκτακτης επικαιρότητας που επικρατεί στη χώρα μας λόγω των πυρκαγιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια αποδεικνύει έμπρακτα την ενσυναίσθηση που την διακατέχει αφού στο παρελθόν έχει κάνει διαδικτυακές εκστρατείες για να βοηθήσει όσο μπορεί τους πληγέντες.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές throwback φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου στους δρόμους του Παρισιού.

Πηγή κεντρικής: katken85