Στο φινάλε της Super Κατερίνα η Καινούργιου ήταν αποκαλυπτική για πρώην και νυν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο φινάλε της Super Κατερίνα η Καινούργιου ήταν αποκαλυπτική για πρώην και νυν

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια αναπάντεχη συνέντευξη που της έγινε στην τελευταία εκπομπή του Super Κατερίνα μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της.

Τελευταία εκπομπή σήμερα για το Super Kατερίνα και η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε πολύ ευδιάθετη την εκπομπή, έτοιμη για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να ξεκουραστεί από μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Η ίδια, παρ' όλα αυτά είπε στους τηλεθεατές της πως από τον Σεπτέμβριο θα τα ξαναπούν μέσα από την συχνότητα του Alpha, αφού η εκπομπή της θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CuKkrJgrJtz/

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν της σημερινής τελευταίας εκπομπής της εισέβαλλε αναπάντεχα στο πλατό ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό καθώς ήθελε να μιλήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέντευξη στην παρουσιάστρια κι έτσι η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάτσει αυτή στη θέση της συνεντευξιαζόμενης. Πέρα από την ανασκόπηση των τηλεοπτικών, η παρουσιάστρια μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Όσα είπε για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου ρωτώντας τον γνωστό επιχειρηματία και μάνατζερ αν έχει κάποιο «καλό παιδί» να της γνωρίσει, καθώς αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση, πήρε ως απάντηση από εκείνον πως επειδή η ίδια είναι ένα άτομο που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και γι' αυτό έχει καταφέρει να κάνει καριέρα, θα είναι αρκετά δύσκολο να βρει κάποιον να συμβαδίσει μαζί της.

Η ίδια απάντησε σε αυτό λέγοντας: «Άρα θα μείνω «μπακούρι» για μια ζωή θες να μου πεις; Δεν θέλω έναν άνθρωπο «τσαντάκι», θέλω έναν άνθρωπο να τον θαυμάζω, να τον ερωτευτώ, να τον γουστάρω...Ας έχει κι αυτός τις δουλειές του και θα βρισκόμαστε το βράδυ μια χαρά κι αν κάνουμε παιδιά θα τα αναλάβω εγώ όλα μια χαρά. Η Σταματίνα (Τσιμτσιλή) δεν έχει τρία παιδιά, δεν κάνει επιτυχία; Η Φαίη δεν έχει παιδιά, η Μενεγάκη...Όλες έχουν».

Στην συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε ξανά στην διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και το πόσο σωστή απόφαση ήταν για την ζωή της ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να σπάσει, πλέον κι αυτό το ταμπού για τις γυναίκες. Η ίδια, μάλιστα είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της κάνοντας μια ανασκόπηση λίγο πριν την έλευση του 2023 ότι η κρυοσυντήρηση ήταν το δώρο στον εαυτό της για το 2022.

katken-1-1152x2048.jpeg

Οι υπαινιγμοί για πρώην σχέση της

Η κουβέντα περί σχέσεων συνεχίστηκε και αργότερα με τον Ηλία Ψινάκη να της προτείνει on air δύο γαμπρούς. Η μία πρόταση ήταν ένας άντρας 41 ετών και επιχειρηματίας και η άλλη ένας άντρας ετών 35, επιχειρηματίας, με πολλά λεφτά και καράβια. Όπως είπε, βέβαια η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν θα ήθελα να έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της: «Μια χαρά λίγο μικρότερος δεν μας ενοχλεί, δεν με ενδιαφέρει να έχει λεφτά, με ενδιαφέρει να δουλεύει, να κάνουμε πράγματα μαζί..»,

ενώ ακούγοντας για τα «καράβια» είπε χαριτολογώντας η ίδια - και μάλλον αναφερόμενη στον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Άσε τα καράβια, την πατήσαμε, πάμε στον άλλο. Δεν μπαίνω ούτε στης γραμμής το πλοίο».

Το «παιχνίδι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Πέρα, βέβαια από τα προσωπικά της η Κατερίνα Καινούργιου στο μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας αυτής εκπομπής για τη σεζόν, είχε κάποιους αστείους διαλόγους με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στους οποίους εκείνη έλεγε πως θα τον παρακολουθεί του χρόνου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που θα πάει κι εκείνος ουσιαστικά υπονοούσε ότι θα της λείψει.

Ωστόσο, το κανάλι του ΑΝΤ1 διαψεύδει ανεπίσημα ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κι έτσι όπως φαίνεται εκείνος θα συνεχίσει στη Super Κατερίνα.