Η Μιμή Ντενίση βλέπει το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα από τον τεράστιο κήπο του εξοχικού της στον Θεολόγο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μιμή Ντενίση βλέπει το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα από τον τεράστιο κήπο του εξοχικού της στον Θεολόγο

Με τεράστια αυλή και λαχανόκηπο το σπίτι της Μιμής Ντενίση είναι το ιδανικό εξοχικό.

Η Μιμή Ντενίση απολαμβάνει για λίγο ακόμα τις διακοπές της, αφού μετά την Κύπρο και την Κίμωλο, βρίσκεται στον Θεολόγο, όπου έχει το εξοχικό της. Η ίδια αγαπάει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σπίτι και επιλέγει πάντα τα καλοκαίρια να περνάει χρόνο εκεί παρέα με την κόρη της, τη Μαριτίνα αλλά και καλούς της φίλους. Και πώς δεν θα μπορούσε να το κάνει, αφού αν ρίξεις μια ματιά στα στιγμιότυπα που δημοσιεύει η ίδια στα social media της από το συγκεκριμένο σπίτι θα δεις ότι πρόκειται για ένα πολυτελές εξοχικό ή καλύτερα για ένα πολυτελές αγρόκτημα.

Η ίδια πώς διαμόρφωσε με αυτόν τον τρόπο το εξοχικό της, λέγοντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Δεν με νοιάζει να έχω μια βίλα, αλλά θέλω να έχω ένα αγρόκτημα, να έχει μποστάνια, δέντρα και bungalows για τους φίλους μας. Μπορεί να μην το πιστεύει ο κόσμος, αλλά στο εξοχικό μου θα με δεις όλη μέρα με σορτς και γαλότσες να βγαίνω να ποτίζω και να περιποιούμαι τα λουλούδια μου. Αυτή είναι η εξοχή που μου αρέσει εμένα. Το στιλ «βιλίτσα με κολόνες, αστραφτερά μάρμαρα και γκαζόν» είναι για την Εκάλη, όχι για εδώ».

https://www.instagram.com/p/CpLOmWzrCM6/

Και κάπως έτσι τα κατάφερε, αφού θα δεις αν συνεχίσεις την ανάγνωση τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο εξοχικό να ξεχωρίζει.

Ο τεράστιος κήπος

Αυτό που απολαμβάνει η ηθοποιός στο συγκεκριμένο σπίτι είναι ο τεράστιος κήπος που έχει αυτό, στον οποίο η ίδια πέρα από διάφορα δέντρα και λουλούδια που έχει φυτέψει, έχει δημιουργήσει έναν λαχανόκηπο, ο οποίος της προσφέρει λογής λογής φρέσκα λαχανικά.

Μαζί βέβαια με τον τεράστιο κήπο, το σπίτι διαθέτει και μια μεγάλη πέτρινη αυλή με διάφορες γωνιές που μπορείς να κάτσεις, στην οποία η Μιμή Ντενίση απολαμβάνει το πρωινό της αλλά κάνει και το τραπέζι στους φίλους της - με τα ιδιαίτερα σερβίτσια της - περνώντας ξέγνοιστες στιγμές. Όπως θα δεις υπάρχει και μια μεγάλη πισίνα με κάποιες ξύλινες ξαπλώστρες, ενώ ακριβώς κάτω από το εξοχικό της υπάρχει και η θάλασσα, τη θέα της οποίας αγναντεύει πολύ συχνά εκείνη, ιδιαίτερα κατά το ηλιοβασίλεμα.

Το εσωτερικό του σπιτιού

Στο ίδιο ύφος με την αυλή και το υπόλοιπο σπίτι είναι πέτρινο, ενώ έχει μεγάλα παράθυρα για να «περνάει» εύκολα το φως του ήλιου. Παράλληλα, υπάρχουν ξύλινα στοιχεία, όπως θα δεις για παράδειγμα στο καθιστικό με τα μικρά τραπεζάκια, δίνοντας έναν πιο vintage χαρακτήρα. Τα χρώματα στα υφάσματα είναι ουδέτερα με το λευκό και το κρεμ να κυριαρχούν, ενώ την ευχάριστη και πιο χρωματιστή πινελιά δίνουν τα ιδιαίτερα μαξιλαράκια στους καναπέδες με έχουν ρίγες στις αποχρώσεις του γκρι - μπλε και χαριτωμένα λουλουδάκια.

371082466_1396764260873341_2232290876626618508_n.jpg

Φυσικά, δεν λείπουν ούτε από το εσωτερικό του σπιτιού τα φυτά, αφού η Μιμή Ντενίση τα αγαπάει ιδιαίτερα κι έτσι σε διάφορα σημεία έχει μικρές γλαστρούλες.

Πηγές φωτογραφιών: @mimi_denissi