Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με μπικίνι στη Λευκάδα αγκαλιά με τον δίδυμο αδερφό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με μπικίνι στη Λευκάδα αγκαλιά με τον δίδυμο αδερφό της

Στη Λευκάδα συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ήταν ίσως ένα καλοκαίρι που δεν θύμιζε τα καλοκαίρια που ακολούθησαν μετά το 2020.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που είδε τη ζωή της να αλλάζει για πάντα μετά την επίθεση με βιτριόλι του 2020 μπόρεσε μετά από τρία χρόνια να χαρεί ακόμα περισσότερο τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τις ημέρες αυτές η Ιωάννα βρέθηκε στα επτάνησα και συγκεκριμένα στη Λευκάδα όπου και πόζαρε ξέγνοιαστη με μπικίνι και μια εντυπωσιακή σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/Cwc2ixbsoQq/

Στο πλευρό της η Παλιοσπύρου είχε τον κατά πέντε λεπτά μικρότερο αδερφό της. Ο δίδυμος αδερφός της Ιωάννας αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και μετά την επίθεση του 2020, είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές της αδερφής του τονίζοντας:

«Έχω δώσει την κατάθεσή μου και τώρα πάω να μπω μέσα να την δω λίγο. Έχω αρχίσει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτή την κατάσταση», είχε πει ο δίδυμος αδερφός της Ιωάννας και είχε επανέλθει μετά την εμφάνιση της Παλιοσπύρου στο δικαστήριο τονίζοντας:

«Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο, ένα ευχαριστώ σε όλη την Ελλάδα. Εννοείται με συγκίνησε που πήγε στο δικαστήριο και έκανε τη δήλωση που έκανε, το ήθελε».

Η Ιωάννα πάντα μιλάει για τον αδερφό της και νιώθει το ξεχωριστό δέσιμο όπως ακριβώς έκανε και στα γενέθλιά της στις 7 Μαρτίου όταν ευχήθηκε και σε εκείνον:

https://www.instagram.com/p/Cp28SCzM42j/

«Πραγματικά νιώθω ευγνώμων που έσβησα άλλη μια τούρτα γενεθλίων! Ανυπομονώ για ο,τι έχει να μου φέρει η ζωή! Χρόνια πολλά και στο διδυμάκι μου, τον αδερφό μου», είχε γράφει η Ιωάννα στέλνοντας ευχές και στον αδερφό της!

Όσον αφορά την έκθεσή της στον ήλιο, η Ιωάννα είχε γράψει πέρσι τον Αύγουστο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από την παραλία:

«Η χαρά μου απερίγραπτη όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας».

https://www.instagram.com/p/CvZ9c16s4-k/

Η επαγγελματική άνθιση της Ιωάννας:

Η Ιωάννα, πλέον έχει δημιουργήσει το δικό της ίδρυμα για τη στήριξη των εγκαυματιών, το IOANNA PALIOSPIROU FOUNDATION και παράλληλα κάνει σταθερά podcasts στα οποία μέσα από τη δική της εμπειρία ή την εμπειρία των καλεσμένων της προσπαθεί να δώσει κουράγιο και έμπνευση. Ταυτόχρονα, η ίδια λίγο πριν το τέλος της σεζόν εντάχθηκε και στο δυναμικό της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» με την στήλη «Αφού μπορώ εγώ, τότε..κι εσύ μπορείς!».