Στο room που δημιούργησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πόσταρε ένα τέλειο κοντινό πλάνο με την εξέλιξή της

Στο room που δημιούργησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πόσταρε ένα τέλειο κοντινό πλάνο με την εξέλιξή της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πλέον digital room και έκανε μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση.

Μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα έχει η Ιωάννα Παλιοσπύρου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους, στο κανάλι επικοινωνίας που δημιούργησε στο Instagram. Πρόκειται για τη νέα δυνατότητα που προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή και παρέχει έτσι έναν πιο στενό και ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας, αποκλειστικά με τους followers μας και με όχι κάθε χρήστη του εν λόγω social medium.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν και η Ιωάννα Παλιοσπύρου να φτιάξει το δικό της "δωμάτιο", μιας και όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία τρία χρόνια που μπήκε ενεργά στις ζωές μας με τον ουσιαστικότερο τρόπο, είναι αυτό που λέμε «μέσα σε όλα».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαρούμενη και με εντυπωσιακό μαγιό επέστρεψε στις βουτιές, επέστρεψε στη «ζωή»

Πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει εδώ και καιρό το δικό της Podcast με τίτλο το μικρό της όνομα, «Ιωάννα», ενώ έχει ιδρύσει και το δικό της ίδρυμα, Ioanna Paliospurou Foundation, μια ελληνική κοινότητα για τους εγκαυματίες. Με άλλα λόγια, πολυπραγμονεί και δεν επαναπαύεται ποτέ. Κάθε της νέο βήμα, είναι απλά προάγγελος για το επόμενο και κάθε της επίτευγμα, μια αφορμή για να τη θαυμάσουμε ακόμη περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/Cvm5IeKMOZg/

«Πριν από την επίθεση μπορεί να στενοχωριόμουν και για μικρά πράγματα ή μπορεί να μη μου άρεσε η ρουτίνα της ζωής, η οποία τώρα βέβαια μου λείπει λίγο περισσότερο. Όμως, συνεχίζεις, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και, πλέον, όταν ακούω ανθρώπους να γκρινιάζουν για μικρά πράγματα, λίγο χαίρομαι γιατί ξέρω ότι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι πολύ δύσκολο και μεγάλο» έχει πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», στον ΑΝΤ1.

Το room της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι αυτό που θέλαμε

Μέσα σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο της αέναης δημιουργικότητάς της, το νέο της «παιδί» είναι αυτό το digital δωμάτιο που ονομάζεται Ioanna’s place και αποτελεί πράγματι ένα μέρος αποδοχής, κατανόησης, αλληλεγγύης και γόνιμου διαδικτυακού μοιράσματος- όπως αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει η Ιωάννα.

Εκεί λοιπόν κοινοποίησε και ένα πρόσφατο κοντινό του προσώπου της, στο οποίο μπορούμε να διακρίνουμε όλη τη φοβερή δουλειά που έχει κάνει την τριετία που μεσολάβησε από το τραγικό συμβάν με το βιτριόλι, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τότε, τον Μάιο του 2020 που η είδηση ήταν πρωτοσέλιδο παντού και μείζον θέμα σε κάθε εκπομπή και δελτίο ειδήσεων. Τότε που για εμάς το θύμα της τόσο άδικης επίθεσης ήταν μια άγνωστη 34χρονη γυναίκα, στην οποία θέλαμε να συμπαρασταθούμε νοερά και ας μην την ξέραμε. Πού να γνωρίζαμε όμως πως λίγο αργότερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα γινόταν γνωστή σε όλους μας αφήνοντας τόσο δυνατό «αποτύπωμα» με την προσωπικότητά της, που σχεδόν θα ξεχνούσαμε το συμβάν που στάθηκε αφορμή για να γίνει γνωστή.

Με top και σορτσάκι η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε αυτό που θέλαμε όλοι να τη ρωτήσουμε

Χαμογελαστή, χαρούμενη και σε πολύ καλή διάθεση, πόζαρε για ακόμη μια φορά σε κοντινή λήψη- πορτρέτο και απέδειξε πως όλα είναι δυνατά αρκεί να τα θελήσεις πολύ και να προσπαθήσεις γι’ αυτά. Με άλλα λόγια, λειτούργησε και πάλι ως ένα κινούμενο motivation για τους απανταχού χρήστες του διαδικτύου που ένιωθαν πως χρειάζονται ένα κίνητρο προκειμένου να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειες για να υλοποιήσουν τα δικά τους όνειρα.

paliospurou.jpg
paliospyroy2.jpg

Δεν πρόκειται φυσικά για την πρώτη φορά που η podcaster μοιράζεται μια τόσο κοντινή λήψη του προσώπου της, αφού έχει κατά καιρούς κοινοποιήσει ουκ ολίγες φωτογραφίες στις οποίες μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα την ταχύτατη ανάρρωσή της. «Έχουν περάσει τρία χρόνια, τα έκλεισα στις 20 Μαΐου, και έχω κάνει γύρω στις 20 επεμβάσεις μέχρι σήμερα. Δεν έχω κλάψει ποτέ μπαίνοντας στο χειρουργείο, συνήθως είμαι ψύχραιμη, γιατί έχω βάλει στο μυαλό μου ότι το κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, θα με βελτιώσει και είναι για καλό μου. Αυτό είναι που βάζω στο μυαλό μου και λέω ότι ξέρω ότι θα πονέσω, ξέρω ότι θα ταλαιπωρηθώ, ξέρω ότι θα κουραστώ, αλλά με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Είναι περίεργο, χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο και ειδικά πλέον που ξέρω ότι δεν κινδυνεύει η ζωή μου, γιατί τα πρώτα ήταν πολύ πιο δύσκολα και υπήρχε κίνδυνος ζωής» έχει πει με χαρακτηριστική γενναιότητα αναφορικά με τα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί για το πρόσωπο και το σώμα της.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του νέου διαύλου επικοινωνίας που άνοιξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με όσους την ακολουθούν, ένιωσε την ανάγκη να ρωτήσει και τους ίδιους την άποψή τους ως προς το τι θα ήθελαν να βλέπουν από εκείνη στο Ioanna’s Place. Άλλωστε, πάντα ενδιαφερόταν ουσιαστικά για το τι περιεχόμενο θέλει το κοινό της να παράξει και ρωτούσε σχετικά με αυτό, ‘ώστε να έχουν πραγματικό νόημα οι αναρτήσεις της.

Στη δημοσκόπηση που έθεσε, υπήρχαν τρεις επιλογές προκειμένου οι followers της να επιλέξουν. «Τι θα θέλατε να βλέπετε περισσότερο από εμένα στα social»; ήταν η ερώτηση που τους απηύθυνε, με το μεγαλύτερο μέρος να απαντά «προσωπικό περιεχόμενο» και να ακολουθεί η επιλογή «όλα πιο πολύ» και έπειτα αυτή του κοινωνικού περιεχομένου.