O Robert και Susan Downey Jr. γιόρτασαν 18 χρόνια γάμου με ένα μεγάλο throwback

O Robert και Susan Downey Jr. γιόρτασαν 18 χρόνια γάμου με ένα μεγάλο throwback

Robert και Susan Downey Jr. συμπλήρωσαν 18 χρόνια γάμου και παραμένουν full in love. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού. 

Ο Robert Downey Jr. και η Susan Downey είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια στο Hollywood και όχι τυχαία αφού στηρίζουν έμπρακτα ο ένας τον άλλον στο πέρασμα του χρόνου.

Πριν λίγες ώρες ο ηθοποιός και η παραγωγός γιόρτασαν την 18η επέτειο του γάμου τους και μας ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο με ένα πολύ γλυκό post.

O Robert Downey Jr. ευχήθηκε στην σύζυγό του με μια τρυφερή κίνηση

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, θέλοντας να γιορτάσει την επέτειο με τη γυναίκα της ζωής του.

Ο 58χρονος πόσταρε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Susan. Στο πρώτο στιγμιότυπο (το οποίο τραβήχτηκε την ημέρα του γάμου τους το 2005), ο ηθοποιός φέρνει το πρόσωπό του κοντά στο πρόσωπο της συζύγου του καθώς εκείνη κοιτάζει προς τα κάτω και κρατά ένα μπουκέτο με ροζ και λευκά λουλούδια.

https://www.instagram.com/p/CwdDbJiNqDK/

Στο δεύτερο στιγμιότυπo το ζευγάρι έκανε αναπαράσταση της φωτογραφίας με την παραγωγό να κρατά αυτή τη φορά ένα μπουκέτο κίτρινων ηλίανθων.

«18 χρόνια, η αγάπη ακόμη ανθίζει!!!», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Tο ζευγάρι έχει αποκτήσει την 8χρονη Αvri και τον 11χρονο Exton. Ο Downey Jr. έχει έναν ακόμη γιο τον 29χρονο Indio από τον γάμο του με την Deborah Falconer.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας το 2003 και παρά τους αρχικούς δισταγμούς της, η παραγωγός ταινιών δέχθηκε τελικά να βγει μαζί του όταν ολοκλήρωσαν το project. Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη και δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια.

Σε παλαιότερη συνέντευξή τους στο Hollywood Reporter Robert και Susan είχαν δηλώσει πως παρά τα απαιτητικά προγράμματά τους, έχουν βάλει όρο ότι δεν θα μένουν μακριά ο ένας από τον άλλο για παραπάνω από 2 εβδομάδες.

«Το συναίσθημά μας ήταν πως αν θέλαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί, να έχουμε μια κοινή ζωή, τότε θα πρέπει να κάνουμε ταινίες μαζί», έχουν αναφέρει.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: robertdowneyjr