Το πρώτο βιβλίο διατροφής του Robert Downey Jr. με μηδενικές εκπομπές άνθρακα

Το πρώτο βιβλίο διατροφής του Robert Downey Jr. με μηδενικές εκπομπές άνθρακα

Το 2019, ο ηθοποιός γνωστός από τους ρόλους του ως Iron Man και Sherlock Holmes ίδρυσε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Footprint Coalition που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην υιοθέτηση  βιώσιμων τεχνολογιών.

Ο Robert Downey Jr. συνεργάστηκε με τον συγγραφέα Thomas Kostigen για να γράψει το βιβλίο με τίτλο «Cool Food: Erasing Your Carbon Footprint One Bite at the Time». Τι το διαφορετικό έχει αυτή η έκδοση;

Το βιβλίο του 56χρονου ηθοποιού και παραγωγού αποτελεί έναν οδηγό διατροφής φιλικής προς το κλίμα . Η συμφωνία σηματοδοτεί το πρώτο μεγάλο μη μυθιστορηματικό βιβλίο από τον ηθοποιό, που είναι γνωστότερος άλλωστε για τις εμβληματικές ερμηνείες του ως Iron Man και του Sherlock Holmes παρά για το συγγραφικό του ταλέντο.

Θυμάσαι πώς ήταν και που βρισκόταν ο Robert Downey Jr πριν 20 χρόνια; Θα εκπλαγείς

Ο Robert Downey Jr. στράφηκε στη διατροφή από νωρίς στην πορεία του για να προετοιμαστεί για τις ακραίες καταστάσεiς που θα αντιμετώπιζε στον απαιτητικό ρόλο της Marvel.


https://www.instagram.com/p/BvekHXLgyHh

Ο εκδοτικός οίκος Blackstone Publishing θα κυκλοφορήσει το βιβλίο που έχει στόχο να απομυθοποιήσει την ευεξία περιγράφοντας συγκεκριμένες, προσιτές επιλογές τροφίμων με γνώμονα τη μακροζωία τόσο του σώματός όσο και της Γης.

Ο Robert Downey Jr. και ο Thomas Kostigen θα ξεναγήσουν τους αναγνώστες στα ταξίδια που έκαναν για να μάθουν περισσότερα για την προέλευση των τροφίμων που καταναλώνονται σε καθημερινή βάση, σε απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, αλλά και σε τραπέζια εστιατορίων.

«Το καλύτερο διατροφικό μας μέλλον σε παγκόσμιο επίπεδο δεν απαιτεί χειροτέρευση, δίαιτες μόδας ή ριζική ντροπή – απλώς μια αλλαγή προοπτικής στην ανακάλυψη των πολλών λύσεων σε κοινή θέα», είπε ο Robert Downey Jr. «Με τον Kostigen στο πιλοτήριο και τον τρομερό έλεγχο της Blackstone, θα πρέπει να είναι μια περιπέτεια δράσης. Ελα μαζί μας."

Το Cool Food δείχνει πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν την οπτική προς το καλύτερο για το περιβάλλον κάνοντας μερικές διαφορετικές επιλογές στο μπακάλικο, δοκιμάζοντας κάτι νέο στο μενού του εστιατορίου και προσέχοντας τα τρόφιμα που αποθηκεύουν περισσότερο άνθρακα στο έδαφος αντί να μολύνουν το αέρας.

Το 2019, ο ηθοποιός γνωστός από τους ρόλους του ως Iron Man και Sherlock Holmes ίδρυσε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Footprint Coalition που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην υιοθέτηση βιώσιμων τεχνολογιών. Ο Thomas Kostigen, δημοσιογράφος και συγγραφέας γράφει για την κλιματική αλλαγή τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμάσαι πώς ήταν και που βρισκόταν ο Robert Downey Jr πριν 20 χρόνια; Θα εκπλαγείς

H Blake Lively τρώει cupcakes και αδυνατίζει- Πώς θα το κάνεις κι εσύ