Στις νέες photos της Μαρίας Σολωμού με μαγιό η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Στις νέες photos της Μαρίας Σολωμού με μαγιό η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Μαρία Σολωμού συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύθνο. Οι πόζες με μαγιό και νέο hair look που προκάλεσαν το σχόλιο της Κατερίνας Παπουτσάκη.

H Μαρία Σολωμού βρίσκεται έντονα στο επίκεντρο του Τύπου τους τελευταίους μήνες λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Mente Fuerte.

Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε ως Ράνια στη σειρά «Singles» αποφεύγει να μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η 48χρονη βρίσκεται on tour με τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη να αποτελούν μερικούς από τους προορισμούς των καλοκαιρινών της διακοπών. Μαζί της βρίσκεται διαρκώς ο γνωστός τράπερ, με τους δυο τους να ποζάρουν συχνά μαζί σε #couplegoals στιγμιότυπα.

Oι διακοπές της ηθοποιού στην Κύθνο

Τα τελευταία 24ωρα η Μαρία Σολωμού και η παρέα της βρίσκονται στην Κύθνο όπου χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα σε δημοφιλή beach bars του νησιού.

https://www.instagram.com/p/CwkEV2LNUpM/

Η ηθοποιός που τόλμησε να κάνει ράστα πριν μερικές ημέρες, φόρεσε το μαύρο bikini της και πόζαρε στον φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

«Άλλη μια ημέρα ήλιου», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το σχόλιο της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Kατερίνα Παπουτσάκη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού αποθεώνοντάς την για τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Screenshot-2023-08-30-132135.png

«Πιααααα🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Τι να πώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη με την Μαρία Σολωμού να απαντά λίγο αργότερα: «@katerina_papoutsaki χαχαχαχα!!! Μονδελο πιαααααα».

Η Μαρία Σολωμού μάς δείχνει το hack που μπορείς να κάνεις αν δεν αντέχεις την φράντζα στην παραλία

Η αφιέρωση στον Mente Fuerte

Αν και πέρασαν μαζί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, Σολωμού και Mente Fuerte χωρίστηκαν για λίγες ημέρες αφού η ηθοποιός ταξίδεψε στις Κυκλάδες με τους φίλους της.

Screenshot-2023-08-30-153150.png

Η φίλη της Μαρίας Σολωμού δημοσίευσε ένα Ιnstagram story στο οποίο βλέπουμε τις δύο γυναίκες να χορεύουν με τα μαγιό τους ενώ «τυχαία» παίζει το τραγούδι «Πόσο θέλω» του Αντώνη Ρέμου με τον τράπερ. Η κίνηση αυτή δεν άφησε ασυγκίνητο τον Mente Fuerte αφού έκανε repost το βίντεο στον λογαριασμό του.

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official