Οι «-Τι έχεις; -Τίποτα» φωτογραφίες των Mente Fuerte και Μαρίας Σολωμού αποδεικνύουν κάτι απλό

Οι «-Τι έχεις; -Τίποτα» φωτογραφίες των Mente Fuerte και Μαρίας Σολωμού αποδεικνύουν κάτι απλό
Instagram

Τα εντυπωσιακά looks στη Σαντορίνη, η αλλαγή στα μαλλιά και flirtatious κατάσταση του τράπερ και της ηθοποιού. 

«Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο, δεν σκοπεύω να πάω, άμα τύχει να πάω κάποια στιγμή, θα πάω. Αν κάνει ο Αντώνης Ρέμος live θα πάω. Αλλιώς δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Προτιμώ το Γύθειο» είχε δηλώσει με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Mente Fuerte.

Βέβαια, ξέχασε να ξεκαθαρίσει ότι εκτός από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το γραφικό Πήλιο, προτιμά και την υπέρ του δέοντος ρομαντiκή Σαντορίνη. Τουλάχιστον εκεί τον εντοπίζουμε τώρα με τον partener in crime του, Μαρία Σολωμού. Ο τράπερ και η ηθοποιός περνούν τις ημέρες αυτές του Αυγούστου στην πανέμορφη Θήρα, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το πιο ξακουστό ηλιοβασίλεμα της χώρας- αν όχι του κόσμου.

Το αθλητικό μπικίνι είναι η αγαπημένη επιλογή της Μαρίας Σολωμού -Άνετο και sexy

Άλλωστε, η podcaster είχε την ονομαστική της εορτή, οπότε δεν υπήρχε καταλληλότερο μέρος για να γιορτάσει την περίσταση και να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα διηγείται όλο τον χειμώνα.

Μάλιστα, η Μαρία Σολωμού είναι επηρεασμένη και στιλιστικά από τον αέρα και την αύρα του κυκλαδύτικου νησιού, που της δημιούργησαν μια πιο ανάλαφρη και ρομαντική διάθεση. Όπως βλέπουμε σε ανάρτηση του προφίλ της στο Instagram από τις διακοπές τους, έχει κάνει μια ενδυματολογική επιλογή λίγο έξω από τα πιο «casual» νερά της με τα androgynous outfits που διαλέγει συνήθως, προκειμένου να είναι άνετη και με νεανικό αέρα- σαν αυτόν που αποπνέει non stop η ίδια.

Με αρχαιοελληνικές αναφορές, η Μαρία Σολωμού πόζαρε με φόντο τη μαγική θέα της Σαντορίνης, φορώντας ένα μίνι λευκό ημιδιαφανές φόρεμα. Με τιραντάκια και κεντημένα σχέδια στις άκρες, είναι ό,τι πρέπει για να παραμένει στιλάτη αλλά και αμέριμνη στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Φυσικά, δεν αποχωρίστηκε τα πολλά κοσμήματά της που προσέδωσαν τον απαραίτητο boho αέρα, αλλά και τα γυαλιά ηλίου της.

Από την πλευρά του ούτε ο μουσικός δεν ξέφυγε από το χαρακτηριστικό στιλ του, με τα baggy ρούχα που ταιριάζουν στον ίδιο αλλά και την ιδιοσυγκρασία της μουσικής που εκπροσωπεί, της τραπ.

Η Μαρία Σολωμού μάς δείχνει το hack που μπορείς να κάνεις αν δεν αντέχεις την φράντζα στην παραλία

Έτσι, τον βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα κίτρινο sporty look αποτελούμενο από σετ μπλούζας- βερμούδας. Ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου και λευκά sneakers ήταν σίγουρα ένα look που θα φορούσε και στην καθημερινότητά του στην πόλη. Σε συνδυασμό με το νέο look στα μαλλιά του- έκανε ράστα- το αποτέλεσμα παρουσιάζει συνοχή και παραπέμπει σε ghetto boy outfits.

https://www.instagram.com/p/CwIQuTqsAFO/

Δεν είναι τυχαίο που η φωτογραφία απέσπασε τόσα likes και συγκέντρωσε αμέσως σχόλια από τους διαδικτυακούς τους ακολούθους ως προς το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Θεϊκό -φυσικά- και το σχόλιο «-Τι έχεις; -Τίποτα» το οποίο θα μπορούσε άνετα να συνοψίσει όλο το coolness που φέρουν και οι δύο. Μια ατάκα που θα μπορούσαν να πουν κάλλιστα σε όποιον ρωτάει αναφορικά με την «ταμπέλα» της σχέσης τους.

Το πιο cool ζευγάρι (και) στο Tik Tok

Γενικά πάντως είναι αμφότεροι πολύ cool, χαλαροί και ακομπλεξάριστοι- κάτι που αποδεικνύεται μέσα από μια βόλτα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, ειδικά στο TikTok.

Εκεί γίνεται κυριολεκτικά «της ατάκας» με τον τράπερ να κάνει συνεχώς φάρσες στην ηθοποιό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το βίντεο στο οποίο την μπουγέλωσε, ρίχνοντας παγωμένο νερό στο πρόσωπό της και γράφοντας «Η εκδίκηση σερβίρεται παγωμένη».

Την προηγούμενη φορά, είχαμε δει τον Mente Fuerte, να βιντεοσκοπεί τη Μαρία Σολωμού να πλένει τα πιάτα ερμηνεύοντας το τραγούδι του Νταλάρα, το «Τώρα κλαις, γιατί κλαις». «Η παράνοια είναι διαταραχή του περιεχομένου της σκέψεως που χαρακτηρίζεται από την παρουσία παραληρηματικών ιδεών και γενικευμένη δυσπιστία προς τους άλλους. Oi theories tis marias 2» έγραψε ο ράπερ στην περιγραφή του βίντεο.

Τέλος, το «πειραχτήρι» Mente Fuerte δεν παραλείπει ακόμη και να τη βιντεοσκοπεί εν αγνοίa της για να καταγράψει τις αυθόρμητες αντιδράσεις της.