Ιωάννα Σαρρή-Γιώργος Σαμπάνης: Οι νέες photos από τις διακοπές τους φωνάζουν «Μόνο με σένα»

Ιωάννα Σαρρή-Γιώργος Σαμπάνης: Οι νέες photos από τις διακοπές τους φωνάζουν «Μόνο με σένα»

Ιωάννα Σαρρή και Γιώργος Σαμπάνης ζουν τον έρωτά τους στα Ελληνικά νησιά. Οι τρυφερές φωτογραφίες και τα σχόλια. 

Την ωραιότερη περίοδο της σχέσης τους διανύουν η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Αν και στις αρχές της γνωριμίας τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους πλέον όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι full in love και αδιαφορεί πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους εμφανίζονται μαζί σε κοσμικά events είτε ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας #couplegoals στιγμιότυπα. Το νεαρό μοντέλο/personal trainer ακολούθησε τον αγαπημένο της στην καλοκαιρινή του περιοδεία και συνδύασαν δουλειά με διακοπές στα Ελληνικά νησιά.

Οι νέες «Μόνο με σένα» φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού

Πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Σάρρη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσε ένα καρουζέλ με διάφορες φωτογραφίες από το φετινό της καλοκαίρι με τον ταργουδιστή αλλά και με τους φίλους της.

https://www.instagram.com/p/CwnMCE2MsR-/

«Εμείς #τοκαλοκαίριμου», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησής της.

O Γιώργος Σαμπάνης ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post αφήνοντας τρεις κόκκινες καρδιές. Λίγο αργότερα η Αναστασία, η Χριστίνα Κανελλοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους με μερικά emojis.

Screenshot-2023-09-01-093552.png

Ο 40χρονος κρατούσε πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απέφευγε να μιλά δημοσίως για τις σχέσεις του. Αυτό όμως φαίνεται να έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό καθώς δεν διστάζει να εκφράζεται δημόσια για την Ιωάννα της καρδιάς του.

«Με κούρασε πολύ αυτό που είχα επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια. Να έχω μια σχέση και να το ξέρουν λίγα άτομα και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Αυτή τη φορά ήταν δύσκολο να κρυφτώ, γιατί μας είχαν βγάλει φωτογραφία σε ένα άσχετο μέρος. Εκεί είπα: Τέλος το κρυφτό! Είμαστε μαζί λίγους μήνες, αλλά είναι ωραίοι μήνες. Είμαι ερωτευμένος, η αλήθεια είναι», είχε δηλώσει ο Γιώργος Σαμπάνης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τα σπάνια στιγμιότυπα από τις διακοπές του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Σαμπάνης απαντάει για τον υποτιθέμενο τσακωμό με την Ιωάννα Σαρρή μπροστά σε κόσμο

https://www.instagram.com/p/Cwcs_mjMtUU/

Πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Σαμπάνης δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok με την Ιωάννα Σαρρή να «υποδύεται» τον τραγουδιστή και να λέει στους fans που θα μπουν να ακούσουν το νέο τραγούδι του.

Στο τέλος του βίντεο ο καλλιτέχνης αναφωνεί στη σύντροφό του «Γεια σου ρε Γιωργάρα» και αποδεικνύει πως είναι εντελώς ακομπλεξάριστος.

Πηγή κεντρικής: iwanna_sarri