Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γιορτάζει και είδαμε τι έκανε το καλοκαίρι με τον Γρηγόρη Morgan

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γιορτάζει και είδαμε τι έκανε το καλοκαίρι με τον Γρηγόρη Morgan

Την ονομαστική της γιορτή έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και επιτέλους είδαμε πώς πέρασε το καλοκαίρι της στην Κρήτη.

Σήμερα τιμάται η μνήμη των Αγίων Σαράντα Παρθένων και ασκητριών, του Αγίου Ιησού του Ναυή, του Οσίου Μελετίου του νέου και του Οσίου Συμεών του Στυλίτου και ανάμεσα στις πολλές celebs που γιορτάζουν είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η παρουσιάστρια και πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor 2017 και Survivor All Star, δέχεται από νωρίς ευχές από την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες της.

To νέο κοινό στόρι ανάμεσα σε Γρηγόρη και Ευρυδίκη

Σε κλίμα γιορτινό, είδαμε και τι έκανε η Ευρυδίκη στην Κρήτη με τον νέο αγαπημένο της Γρηγόρη Morgan στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Γρηγόρης τρόλαρε μάλιστα το story του Surfing Crete για τις ικανότητες του ίδιου και της Βαλαβάνη στην σανίδα.

morgan.jpg

Το story μοιράστηκε και η Ευρυδίκη, η οποία προσπαθεί στη νέα εποχή μετά τη μεγάλη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ προβολής του δεσμού της.

Βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - αν και ακόμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχε αποχωρήσει για να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση τους - βρέθηκε καλεσμένη του YouTuber Fipster μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Εκεί οι τρεις τους είχαν κληθεί να απαντήσουν σε κάποια q&a που είχαν στείλει followers του Fipster. Mία από τις ερωτήσεις που απάντησαν ήταν αν έχουν μετανιώσει για κάτι που έχουν πει ή έχουν κάνει δημόσια. Τον λόγο πήρε η Γαρυφαλλιά, η οποία απάντησε πως έχει μετανιώσει για το γεγονός πως είχε προβάλλει πολύ την προηγούμενη σχέση της με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να συμφωνεί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τότε παίρνοντας τον λόγο, εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει δείξει δημόσια αλλά πλέον έχει καταλάβει πως «δεν είναι ανάγκη να τα δείχνουμε όλα», ενώ παραδέχθηκε πως η ίδια όσον αφορά τα media, έχει σταματήσει να προβάλλει ή να απαντάει για την προσωπική της ζωή αφού όπως είπε «θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά».

Όλοι μιλούν για τις νέες διακοπές Βαλαβάνη-Μόργκαν αλλά το φετινό highlight είναι άλλο

Τα πρώτα tags και οι φωτογραφίες με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Και όντως, αυτό έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη νέα της σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Όλον αυτόν τον καιρό οι δυο τους αν και έχουν ταξιδέψει μαζί από την Αμερική μέχρι την Νάξο και την Κρήτη δημοσίευαν κυρίως φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς από τα μέρη που επισκέπτονταν χωρίς να κάνουν κάποιο tag ο ένας τον άλλο και χωρίς να βγάζουν κοινές φωτογραφίες με εξαίρεση stories στα οποία τους τάγκαραν φίλοι τους.

valavani.jpg

Τα χρόνια πολλά από έναν νέο Κώστα στη ζωή της Ευρυδίκης:

Μπορεί στην προσωπική της ζωή η Ευρυδίκη να μην έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά στο όνομα μένει πιστή στην επαγγελματική της ζωή.

tsouros.jpg

Την Ευρυδίκη θα δούμε στη νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα στο Mega και ο παρουσιαστής ευχήθηκε στη Βαλαβάνη με ένα story.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» για δύο χρόνια. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αποχωρήσει από την εκπομπή του Alpha το καλοκαίρι του 2020, ενώ ο Κώστας Τσουρός έναν χρόνο αργότερα, το 2021.