Όλοι μιλούν για τις νέες διακοπές Βαλαβάνη-Μόργκαν αλλά το φετινό highlight είναι άλλο

Όλοι μιλούν για τις νέες διακοπές Βαλαβάνη-Μόργκαν αλλά το φετινό highlight είναι άλλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν συνεχίζουν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά. Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την κοινή τους εξόρμηση και τα υπέροχα μαγιό της αθλητικογράφου.

Ένα από τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής της δείχνει να διανύει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία συνεχίζει ξέγνοιαστη τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μετά το πρόσφατο ταξίδι της στην Τήνο (και νωρίτερα στα Κουφονήσια) η 36χρονη έκανε μια mini απόδραση στα Χανιά όπου συνηθίζει να πηγαίνει κάθε χρόνο.

Μαζί της όπως πάντα η αγαπημένη της γάτα, Suki, ο Γρηγόρης Μόργκαν και η παρέα τους, με τους οποίους απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», δήλωσε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Η Βαλαβάνη δεν πήγε στον τελικό του Survivor αλλά επέστρεψε στην Αθήνα για έναν σημαντικό σκοπό

Βαλαβάνη και Μόργκαν κάνουν διακοπές στην Κρήτη

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η δημοσιογράφος-επιχειρηματίας και ο φημολογούμενος σύντροφός της. Εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχουν έντονες φήμες πως είναι ζευγάρι ωστόσο οι δυο τους αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά.

Βαλαβάνη, Μόργκαν και οι φίλοι τους αγαπούν τα ταξίδια και τα θαλάσσια sports και πραγματοποιούν συχνές αποδράσεις εντός και εκτός συνόρων, ενισχύοντας τα σενάρια που τους θέλουν να είναι μαζί.

evridiki5.jpg

Πριν από μερικές ώρες η πρώην παίκτρια του Survivor φόρεσε ένα υπέροχο ροζ bikini και πόζαρε στον φακό μαζί με τη γάτα της, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

evridiki7.jpg

Νωρίτερα ο Γρηγόρης Μόργκαν μας αποκάλυψε μέσα από τα Instagram stories του, πως οι δυο τους πήγαν στην παραλία για να κάνουν surf, ένα άθλημα που αγαπούν πολύ.

morgan1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ.

Το φετινό highlight δεν είναι άλλο από τα sexy μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ποζάρει με πολλά, διαφορετικά μαγιό και μας έδωσε έμπνευση για τις εμφανίσεις μας στην παραλία. Η δημοσιογράφος-επιχειρηματίας μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε άφιλτρες, αυθόρμητες φωτογραφίες, δείχνοντάς μας ακομπλεξάριστα την αρετουσάριστη εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/CueJx4LMFCn/

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρώην παίκτρια του Survivor νιώθει καλά με τον εαυτό της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το καλλίγραμμο σώμα της αποτελεί υγιές παράδειγμα και μας εμπνέει κι εμάς να γυμναστούμε για το πολυπόθητο #bikinibody.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani