Joe Jonas - Sophie Turner: Τα σημάδια πως χωρίζουν τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο

Joe Jonas - Sophie Turner: Τα σημάδια πως χωρίζουν τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο

Ο τραγουδιστής Joe Jonas και η ηθοποιός του Game of Thrones, Sophie Turner έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες αλλά όλα δείχνουν πως είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο.

Οι φήμες οργιάζουν και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο είναι κοντά για την 27χρονη Sophie Turner και τον 34χρονο αγαπημένο της Joe Jonas.

Τα σημάδια χωρισμού είναι περισσότερα από ένα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Τα δύο πάλαι ποτέ ερωτευμένα πιτσουνάκια έχουν καιρό να εμφανιστούν μαζί. Εκείνος, στις συναυλίες του εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του, την οποία δεν είχε αποχωριστεί ποτέ πριν. Στο Twitter ξεκίνησε thread για το πού πήγε η βέρα του με τον Joe να φέρεται να την έχει φορέσει ξανά στη συναυλία του στο Texas στην εμφάνιση της 3ης Σεπτεμβρίου.

Το άλλο σημάδι της κρίσης είναι η απουσία της Sophie από τις συναυλίες του Joe, κάτι που δεν έχει συνηθίσει να κάνει. Η Sophie έκανε την πιο πρόσφατη εμφάνισή της για να στηρίξει τον σύζυγό της πριν έναν μήνα, στο Yankee Στάδιο.

Από τις 14 Αυγούστου άλλωστε, είναι και το τελευταίο ποστ της ηθοποιού στο Instagram με τον αγαπημένο της μαζί της.

https://www.instagram.com/p/Cv756AUNG2F/

Turner και Jonas είναι μαζί από το 2019, έχουν αποκτήσει δύο κόρες και το TMZ υποστηρίζει πως τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκίνησαν πριν έξι μήνες.

https://www.instagram.com/p/CQt21cpNZn8/

O Joe φέρεται να έχει συναντήσει μια ομάδα δύο δικηγόρων διαζυγίων στο Los Angeles και αναζητά την καλύτερη λύση για το μέλλον του ίδιου και της οικογένειάς του.

Το χρονικό της σχέσης τους

Το 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Las Vegas αμέσως μετά τα Billboard Music Awards, ενώ μερικούς μήνες μετά διοργάνωσαν και την πιο επίσημη τελετή σε ένα κάστρο στη Γαλλία. Τον γάμο τους ακολούθησαν ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Ιταλία για «μήνα του μέλιτος». Στις 22 Ιουλίου του 2020, η Turner και ο Joe υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τη Willa, χωρίς ποτέ να έχουν παραδεχτεί δημόσια πως η ηθοποιός ήταν έγκυος.

H Turner έφερε την δεύτερη κόρη της στον κόσμο τον Ιούλιο του 2022 και είχε πει πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού:

Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας. Είναι η καλύτερη ευλογία. Η κόρη μου νομίζω ότι απλώς πιστεύει ότι η κοιλιά είναι το μωρό και αυτό είναι το όνομά της. Αλλά είναι πολύ πιο έξυπνη από το κανονικό, οπότε νομίζω ότι έχει μια ιδέα. Θέλει την μαμά της όλη την ώρα, διεκδικεί την επικράτειά της», δήλωνε τοτε η Βρετανίδα σταρ.