Ο Joe Jonas έχει γενέθλια και η Sophie Turner του ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Joe Jonas έχει γενέθλια και η Sophie Turner του ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Η ηθοποιός έκανε το πιο γλυκό post με ευχές για τον σύζυγό της.

Ο Joe Jonas διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο 33χρονος σταρ και η σύζυγός του έγιναν ξανά γονείς τον Ιούλιο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Sophie Turner που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το «Game of Thrones» γέννησε την κόρη τους, λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Εκπρόσωποι του ζευγαριού μίλησαν στο People και επιβεβαίωσαν την ευχάριστη είδηση. «Ο Joe και η Sophie είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον ερχομό του κοριτσιού τους». Το ζευγάρι έχει μία ακόμα κόρη, την Willa, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2020.

Οι τρυφερές ευχές της Sophie Turner

Ο διάσημος τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 15/08 και δέχθηκε πληθώρα ευχών από θαυμαστές και αγαπημένα πρόσωπα. Η γυναίκα της ζωής του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, κάνοντας ένα πολύ τρυφερό Instagram-story.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια χαριτωμένη φωτογραφία των δυο τους στην οποία ποζάρουν αγκαλιά.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε η Turner με μεγάλα ροζ γράμματα.

1660647382396-721973950-jonas7.jpg

H Sophie Turner έγινε 26 ετών και ο Joe Jonas της ευχήθηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Το χρονικό της σχέσης τους

Το 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Las Vegas αμέσως μετά τα Billboard Music Awards, ενώ μερικούς μήνες μετά διοργάνωσαν και την πιο επίσημη τελετή σε ένα κάστρο στη Γαλλία. Τον γάμο τους ακολούθησαν ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Ιταλία για «μήνα του μέλιτος». Στις 22 Ιουλίου του 2020, η Turner και ο Joe υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τη Willa, χωρίς ποτέ να έχουν παραδεχτεί δημόσια πως η ηθοποιός ήταν έγκυος.

Πριν μερικούς μήνες οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας Turner έκαναν τον γύρο του διαδικτύου χωρίς να ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού για το ευτυχές γεγονός. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Πηγή κεντρικής: sophiet