Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι μία αυθεντική cat lover που λατρεύει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία

Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι μία αυθεντική cat lover που λατρεύει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία

Όλες οι φορές που έδειξε να «λιώνει» για τις γάτες γύρω της

Η Τζωρτζίνα Λιώση, η οποία έγινε γνωστή μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Ταμάμ» στην οποία πρωταγωνιστούσε, έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για τα ζώα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όσον αφορά τις γάτες της δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να τους δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από τις αναρτήσεις της.

Η Ντιλέκ από το Ταμάμ έχει μία μεγάλη αγάπη

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της το πόσο in love είναι με την γατούλα της, την οποία αγκαλιάζει, γράφοντας…«Ήθελε».

https://www.instagram.com/p/CwuTs6AsQ1t/

Την ίδια ημέρα ανέβασε και ένα story, στο οποίο και πάλι η γάτα της είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού βρέθηκε ανάμεσα στις πετσέτες της, «χωμένη» σε ένα συρτάρι, με την γνωστή ηθοποιό να αναρωτιέται «Πού μπορώ να συμπληρώσω αυτό το σετ πετσέτες».

liosi-story-gata.jpg

«Πέγκι μοναδική μου αγάπη», η Μαρία Λεκάκη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι μια κούκλα

«Οι περαστικές οι γάτες θα μας σώσουν»

Η Τζωρτζίνα Λιώση φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και με τα αδέσποτα ζώα, αφού στο παρελθόν πέρα από τις δικές της γάτες έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες αγκαλιά με μία περαστική γατούλα, για την οποία έγραψε «οι περαστικές οι γάτες θα μας σώσουν. Να τις αγαπάτε, να τις προσέχετε που κρυώνουν και κρύβονται σε περίεργα σημεία, να τους δίνετε κανένα χάδι και να τους λέτε ευχαριστώ που μας χαρίζουν την ομορφιά τους», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή της στά ζώα που εγκαταλείπονται, αλλά δείχνοντας, παράλληλα, και μία ευαίσθητη πλευρά της.

https://www.instagram.com/p/CoImmgdsdKy/

Μία ακόμα απόδειξη ότι πρόκειται για μία αυθεντική cat lover είναι το σχόλιο «Μερικά πλάσματα πολύ σημαντικά», το οποίο συνόδευσε ένα ακόμα σχετικό της post!

https://www.instagram.com/p/Cm_PXkOsKxv/

Η Τζωρτζίνα Λιώση το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Με σιχάθηκα, αλλά και πάλι όχι εντελώς», μία μαύρη κωμωδία, σε σκηνοθεσία της Κρίστελ Καπερώνη, η οποία μετά την χειμερινή επιτυχία στο θέατρο Tempus Verum|Εν Αθήναις, βρέθηκε και στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

Θυμήσου την Τζωρτζίνα Λιώση ως Ντιλέκ στο «Ταμάμ»

Τρεις ακόμη cat lovers της εγχώριας showbiz

Η Τζωρτζίνα Λιώση, όμως, δεν είναι η μόνη cat lover της ελληνικής showbiz. Υπάρχουν και άλλοι διάσημοι που έχουν δείξει πολλές φορές την αγάπη τους για τα χαριτωμένα και ανεξάρτητα κατοικίδια.

Συγκεκριμένα, μόλις χθες, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Κτηνιατρείου του Δήμου Αθηναίων, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να παίζει με γάτες.

https://www.instagram.com/p/Cwuom4rNaMw/

Η Τζόυς Ευείδη είναι ακόμα μία ηθοποιός που δείχνει συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αδυναμία της για τα ζώα και ιδιαίτερα για τις γάτες.

https://www.instagram.com/p/Cu7kFyBtwva/

Η Μαίρη Συνατσάκη αποτελεί ένα ακόμα από τα πρόσωπα που δείχνουν συχνά το πόσο δεμένη αισθάνεται με τον Τίμο, τον οποίο έχει κοντά της σε κάθε στιγμή της ζωής της!

https://www.instagram.com/p/Cvjw9hbr1LR/