Τέλος καλό, όλα καλά για τη «γατομάνα» Κατερίνα Παπουτσάκη - Πώς έληξε η δύσκολη μέρα μέσα από φωτό

Τέλος καλό, όλα καλά για τη «γατομάνα» Κατερίνα Παπουτσάκη - Πώς έληξε η δύσκολη μέρα μέσα από φωτό
Instagram

Η έκκληση για βοήθεια, η στήριξη και η πιο ωραία φωτογραφία στο τέλος της ημέρας με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. 

Γνωστή για την αγάπη της για τα αγαπημένα ζωάκια, η Κατερίνα Παπουτσάκη εκτός από μαμά του Μάξιμου και του Κίμωνα είναι και «γατομάνα». Οι γάτες της είναι εκείνες που κάνουν κουμάντο στο σπίτι και που αποτελούν την καλύτερη παρέα για εκείνη και τα δύο παιδιά της.

Έτσι, ήταν λογικό να ανησυχήσει η ηθοποιός όταν η μία από αυτές το «έσκασε» από το σπίτι με αποτέλεσμα να ανησυχήσει πολύ και να κινητοποιήσει τους followers της στο Instagram προκειμένου να βρεθεί η πανέμορφη Μάγια. Με δύο στόρι η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» έκανε έκκληση για βοήθεια ώστε να βρεθεί γράφοντας, μεταξύ άλλων, το εξής:

«Χάσαμε τη Μάγια. Αν τη δείτε να γυρίζει στην περιοχή του Βύρωνα, ψηλά στη Φορμίωνος, στείλτε DM».

Όπως ήταν λογικό, οι followers του Instagram ενώθηκαν και για ακόμα μία φορά απέδειξαν πως όταν όλοι είμαστε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Αφού έγιναν τα απαραίτητα reposts, η Μάγια βρέθηκε και γύρισε ξανά στο σπίτι της όπως μάς ενημέρωσε με ανακούφιση η Κατερίνα μέσα από τον ισχυρό λογαριασμό της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε με 6 μόλις γράμματα σε επικριτικά σχόλια πως αδυνάτισε πολύ

«Δεν το πιστεύω... Η Μάγια πάλι κοντά μα. Η μαϊμού μάς τρέλανε αλλά όλα καλά. Ευχαριστώ για τη στήριξη αγαπημένοι», έγραψε η Κατερίνα ενώ σε άλλο story πρόσθεσε, «Θα ήταν πολύ δύσκολο το βράδυ χωρίς σένα».

Μετά τη δύσκολη ημέρα, η Κατερίνα ανέβασε και μια υπέροχη φωτογραφία των παιδιών της, Μάξιμου και Κίμωνα. Με αυτό το στιγμιότυπο η ηθοποιός περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο τί εστί ευτυχία και δεν θα μπορούσαμε να μη συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της.

346104637_617071193417689_2048483157282809418_n.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε το πιο cool video