H πρωτότυπη βάφτιση του γιου της Μόνικα με μίνι συναυλία και νησιώτικη γιορτή μετά το μυστήριο

Κατερίνα Μπούσιου
H πρωτότυπη βάφτιση του γιου της Μόνικα με μίνι συναυλία και νησιώτικη γιορτή μετά το μυστήριο

Η Μόνικα μόλις έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για το δεύτερο παιδί της και τη μικρή γιορτή που έγινε στις Σπέτσες. 

Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο και λίγο πριν γεννήσει, η τραγουδίστρια και συνθέτης Μόνικα Χριστοδούλου ή απλά Μόνικα όπως την αγαπάμε τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωνε στο Queen.gr τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Και τώρα μόλις μοιράστηκε μαζί μας, ορισμένες πολύ ιδιαίτερες στιγμές από τη βάφτιση του γιου της Παύλου που εξελίχθηκε σε μία μοναδική συναυλία προς τιμήν του.

https://www.instagram.com/p/CUNIa3UqHAQ/

«Μία συναυλία βγαλμένη από τα προσωπικά μου όνειρα»

Σε συνέντευξή της στο Queen.gr τον περασμένο Δεκέμβριο η Μόνικα είχε μιλήσει μεταξύ άλλων, για το θαύμα της μητρότητας και τον ερχομό στη ζωή της, της κόρης της Μελίνας, το mini me της τραγουδίστριας όπως βλέπεις.

Η Monika είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της: Η συμμετοχή στο Netflix, η Eurovision 2023 & το νέο βήμα

https://www.instagram.com/p/CdT3N6urkmw/

Και μιλώντας για όσα την άλλαξαν, ανακοίνωσε και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω γίνει σίγουρα πιο υπεύθυνη. Μαθαίνω καθημερινά κάτι καινούργιο. Παίρνω τη Μελίνα παντού, ακόμη και στο στούντιο όταν δουλεύω. Παρατηρεί τα πάντα. Μαθαίνει και μαθαίνω. Την αντιμετωπίζω σαν να είναι μεγάλη. Παλαιότερα έτρεχα να τα προλάβω όλα. Τώρα επιθυμώ να έχω μια ήρεμη καθημερινότητα και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Η μητρότητα άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο και νιώθω ευλογημένη που σε λίγες ημέρες θα υποδεχθούμε τον γιο μας. Και σε αυτή την εγκυμοσύνη, όπως και στην πρώτη, έπρεπε να προσέχω πολύ».

https://www.instagram.com/p/CcSTunZubyM/

Η Μόνικα η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Σταύρο Ξενίδη και τον γάμο τους να γίνεται μάλιστα στο σπίτι του ηθοποιού Ed Harris στην Καλιφόρνια, έμενε το τελευταίο διάστημα περισσότερο στην Ελλάδα και στο σπίτι τους στις Σπέτσες, παρά στην Αμερική. Στο νησί άλλωστε γυρίστηκαν και ορισμένες σκηνές της ταινίας «Lost daughter» με πρωταγωνίστρια την Olivia Colman και την Μόνικα να συνθέτει τη μουσική.

Η Μόνικα έγραψε τη μουσική της ταινίας The Lost Daughter και κάπως έτσι έφτασε στα Όσκαρ

https://www.instagram.com/p/CX6oA2JLEfH/

Λίγο πριν τη συναυλία που θα δώσει στην Αθήνα, μοιράστηκε μαζί μας μία σπάνια οικογενειακή γιορτή και την πρωτότυπη βάφτιση όπως θα δεις, του γιου της Παύλου. Η μοναδικότητα αφορά στη νησιώτικη γιορτή με ορχήστρα που ακολούθησε της βάφτισης, για να τιμήσουν τον νεοφώτιστο με εκείνη και τον σύζυγό της να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι.

https://www.instagram.com/p/Cwzn5SQrxUi/

Και όπως έγραψε: «Μόλις 5 μέρες μένουν για την συναυλία μας στα Λιπάσματα και συνειδητοποιώ πως πέρασε κιόλας ένα ολόκληρο καλοκαίρι από το τελευταίο μας live στη Θεσσαλονίκη αλλά και μια συναισθηματικά πολύ ιδιαίτερη μουσική συνάντηση στις πανέμορφες Σπέτσες! Τον Ιούνιο είχαμε τη χαρά να βαφτίσουμε το αγοράκι μας τον Παύλο, στο αγαπημένο μας μέρος. Ο μικρός χαμογελούσε καθόλη τη διάρκεια της τελετής ενώ η «μεγάλη» μας Μελίνα μαζί με την Άρια μοίρασαν τα μαρτυρικά σε ένα απόγευμα που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε με την οικογένεια και τους πιο στενούς μας φίλους στο αγαπημένο μας νησί! Και μιλώντας για στενούς φίλους, φυσικά θα πρέπει να αναφέρω την Εύη Βάρσου, αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καρπενησίου, χάρη στην οποία η μέρα αυτή έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερη επιτρέποντάς μας να γιορτάσουμε αυτή την μοναδική μέρα με μια συναυλία βγαλμένη από τα πιο προσωπικά μου όνειρα, από την πρόβα μέχρι το τελευταίο χειροκρότημα! Σε ευχαριστώ Εύη μου που ταξιδέψατε με όλους αυτούς τους ταλαντούχους νέους μουσικούς ως τις Σπέτσες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε για μια τοσο γλυκιά περίσταση! Στα επόμενα!».

Δες και στη photo gallery που ακολουθεί μερικές φωτογραφίες από τη σπάνια στιγμή του χαμογελαστού Παύλου.