Ευαγγελία Συριοπούλου - Στράτος Πατσατζής: Το σπίτι τους είναι ο δικός τους επίγειος «Παράδεισος»

Ευαγγελία Συριοπούλου - Στράτος Πατσατζής: Το σπίτι τους είναι ο δικός τους επίγειος «Παράδεισος»

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει την οικία των ονείρων του με τον καταπράσινο κήπο τους να αποτελεί #gardengoals και να μας εμπνέει.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευαγγελία Συριοπούλου αφού απολαμβάνει την μητρότητα αλλά και την τηλεοπτική της επιστροφή. Η 38χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» και υποδύεται την Μιράντα.

To υπέροχο σπίτι τους

Η γνωστή ηθοποιός και ο οικονομολόγος σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής μένουν σε μια υπέροχη μονοκατοικία με τεράστιο κήπο. Ο ενός έτους γιος τους απολαμβάνει να παίζει στο γκαζόν με τη μαμά του και το τετράποδο κατοικίδιο της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CcsCkz9OV94

Θα πηγαίναμε άνετα στο σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου να δούμε Netflix - Νέες φωτό από το σπίτι της

Ο καταπράσινος κήπος του σπιτιού αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα spots της ηθοποιού. Η ίδια ποζάρει συχνά στο γκαζόν και δηλώνει λάτρης του gardening.

«Σήμερα έχει περιποίηση κήπου», είχε γράψει σε παλαιότερο post της η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η κηπουρική είναι όπως φαίνεται η μεγάλη της αγάπη και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

https://www.instagram.com/p/Cesqf1yqsrd

Μια ματιά στο Instagram της 38χρονης αρκεί για να διαπιστώσεις πως ο καταπράσινος κήπος είναι περιφραγμένος με ξύλο ενώ κατά μήκος του οποίου έχουν τοποθετηθεί διάφορα φυτά.

Η ηθοποιός κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή ωστόσο κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες από τις αγαπημένες της γωνιές μέσα στο σπίτι.

syriopoulou10.jpg

Όπως θα δεις και στην παραπάνω φωτογραφία το παιδικό δωμάτιο είναι διακοσμημένο με minimal αισθητική. Το ξύλο, το καφέ και το μαύρο πρωταγωνιστούν στον χώρο ενώ οι γκρι λεπτομέρειες συμπληρώνουν επιτυχώς το deco.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.

Tα πρώτα γενέθλια του γιου της

Πριν έναν χρόνο η Ευαγγελία Συριοπούλου έζησε το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της, καθώς έγινε για πρώτη φορά μανούλα. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Στράτο Πατσατζή στις 31 Οκτωβρίου 2021.

https://www.instagram.com/p/CkXm7LlMshv

Χθες το βράδυ, η γνωστή ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» γιόρτασε με τον σύζυγό της τα πρώτα γενέθλια του γιου τους και δημοσίευσε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

Η 38χρονη μοιράστηκε μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Το αγοράκι μας σήμερα γίνεται ενός έτους. Ούτε καταλάβαμε πως πέρασε ο καιρός… Σ’ αγαπάμε μέχρι τον ουρανό».

Πηγή κεντρικής: evagelia_siriopoulou