Στο τραγούδι που έγραψε για τη Δανάη Μιχαλάκη ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πώς τη γνώρισε

Στο τραγούδι που έγραψε για τη Δανάη Μιχαλάκη ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πώς τη γνώρισε

Για τη γυναίκα του, Δανάη Μιχαλάκη, γράφει στο εισαγωγικό σημείωμα του τραγουδιού ο Γιώργος: «Το αφιερώνω στα όνειρα που έκανα πριν την συναντήσω». Δεν κλαίμε, κάτι μπήκε στο μάτι μας.

Λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγραψε ένα ρομαντικό τραγούδι για τη γυναίκα του Δανάη Μιχαλάκη. Οι στίχοι είναι ιδιαίτεροι, αλλά πιο συγκινητικό ήταν το εισαγωγικό σημείωμα που συνόδευε το τραγούδι. Οι φανς του συγκινήθηκαν και το έδειξαν με τα σχόλιά τους.

https://www.instagram.com/p/CXnkU8hKP-_/

Η επέτειος των Polkar και αυτή του γάμου τους

Υπάρχουν αρκετές ευτυχείς συγκυρίες αυτό το διάστημα στη ζωή της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου. Το μεγαλύτερο γεγονός φυσικά είναι ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού μετά την επίσημη ανακοίνωση μέσω ανάρτησης της ηθοποιού πως είναι έγκυος, την ημέρα της δεύτερης επετείου του γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/CvpzVsUrXhc/

Στα επαγγελματικά τους, ο Γιώργος θα είναι στον «Έρωτα φυγά» ενώ η Δανάη πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία».

Η έγκυος Δανάη Μιχαλάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση είχε λόγια αγάπης για 2 άντρες της ζωής της

https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/

Εκείνος ωστόσο φέτος έχει και έναν ακόμη επαγγελματικό λόγο που τον χαροποιεί, καθώς το συγκρότημά του, οι Polkar κλείνουν δέκα χρόνια στη μουσική. Με αυτή την αφορμή αλλά κυρίως για τη γυναίκα του, έγραψε και για πρώτη φορά ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο στη γυναίκα του. Με το χιούμορ που τον διακρίνει, αλλά αρκετά ρομαντικό στη μουσική.

Το video clip είναι γυρισμένο με τα κινητά τους από ένα ταξίδι τους στην Ευρώπη.

Εκεί φυσικά αποκαλύπτει στην αρχή του τραγουδιού, πως έπαιξε ρόλο για να είναι μαζί, το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι στην Κίμωλο. Είναι το νησί που εκείνος μόνιμα τα τελευταία χρόνια κάνει τις διακοπές του.

Και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Κοίτα πως φτάσαμε ως εδώ, σε μια στιγμή. Κίμωλος, έπαιξε ρόλο ή απλώς ήταν η αφορμή».

Στο εισαγωγικό του σημείωμα είναι πιο αναλυτικός και μεταξύ άλλων γράφει: «Το “Πάμε Μαζί” είναι ένα τραγούδι με συγκεκριμένο αποδέκτη. Το έγραψα για την γυναίκα μου. Και ως εκ τούτου είναι a priori προσωπικό. Το νέο μας τραγούδι έμελλε να έρθει ως μια ερωτική εξομολόγηση στην επέτειο των 10 μας χρόνων ως μπάντα, εντελώς τυχαία. Δεν είναι κάτι που προγραμματίστηκε, ούτε ήρθε η έμπνευση κατόπιν “σκέψης”. Όπως όλα τα ωραία πράγματα, ήρθε “από τύχη”, όπως “από τύχη” ήρθε και η γυναίκα μου στη ζωή μου και γέμισε με τύχη τις μέρες μου. ...Τίποτα δεν θα ακουγόταν το ίδιο αν δεν ήταν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (άνθρωποι της ζωή μου πλέον) που να αποτελούν τους Polkar. Το αφιερώνω στα όνειρα που έκανα πριν την συναντήσω. Καλή ακρόαση!».

Φυσικά οι φανς του ζευγαριού καλωσόρισαν το νέο τραγούδι με αποθεωτικά σχόλια στο You Tube.