Η έγκυος Δανάη Μιχαλάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση είχε λόγια αγάπης για 2 άντρες της ζωής της

Κατερίνα Μπούσιου
Η έγκυος Δανάη Μιχαλάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση είχε λόγια αγάπης για 2 άντρες της ζωής της

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλά στο Queen.gr τη βραδιά της πρώτης της δημόσιας εμφάνισης μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς «Η Παραλία» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Δανάη Μιχαλάκη, έκανε χθες το βράδυ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, στο μικρό πάρτι που οργάνωσε η ΕΡΤ για τη σειρά «Η Παραλία» στην οποία πρωταγωνιστεί και κάνει πρεμιέρα απόψε. Η Δανάη έκανε εντύπωση τόσο με την εμφάνισή της, το φόρεμα αλλά και τη φουσκωμένη της κοιλιά, όσο και με την διάθεσή της.

Μιλώντας στο Queen.gr εξέφρασε την αγάπη της για 2 σημαντικούς άντρες της ζωής της. Αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και δεν είναι ο σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου, ανάμεσα σε αυτούς.

https://www.instagram.com/p/Cvh5EMSqYNa/

«Ο Γιάννης Κουκουράκης θα είναι το παντοτινό μου ταίρι»

Η Δανάη Μιχαλάκη στις 7 Αυγούστου, την ημέρα των γενεθλίων της και την ημέρα της δεύτερης επετείου του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, είχε ανακοινώσει και επίσημα την εγκυμοσύνη της με μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».

Στο post της Δανάης Μιχαλάκη όλοι μιλούν για το επικό σχόλιο του Νικηφόρου από τις Άγριες Μέλισσες

https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/

Η ηθοποιός για πρώτη φορά χθες, εμφανίστηκε δημόσια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι ιδιαίτερο για να καταλάβουμε πόσο χαρούμενη ήταν.

Χαμογελούσε διαρκώς και δεχόταν από όλους ευχές για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η Δανάη ήδη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλιά της ήταν εμφανής παρά το ριχτό καλοκαιρινό φόρεμα που φορούσε. Το οποίο την κολάκευε αρκετά και είναι μία ιδανική επιλογή για όσες διανύουν τους πρώτους μήνες της κύησής τους.

mixalaki.jpeg

Ο πατέρας της Γιώργος Μιχαλάκης, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της και δεχόταν όπως ήταν φυσικό και εκείνος ευχές για το πρώτο του εγγόνι. Αλλά κανείς από τους δύο δεν «πρόδωσε» λεπτομέρειες ή μίλησε αναλυτικά για το ευτυχές γεγονός. Μας άφησαν μία υπόσχεση για το μέλλον.

Δανάη Μιχαλάκη: «Έχω μία σχέση λατρείας με τον μπαμπά μου, ήμουν από κοριτσάκι ερωτευμένη μαζί του»

Φέτος δημιουργήθηκε μία ευτυχής συγκυρία για εκείνους, καθώς για πρώτη φορά μπαμπάς και κόρη, θα παίξουν μαζί στην τηλεοπτική σειρά «Η παραλία» η οποία κάνει σήμερα Δευτέρα 5/9 πρεμιέρα στην ΕΡΤ στις 22.45.

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στο Queen.gr για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα της μετά τον τόσο σημαντικό της ρόλο ως Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες: «Αυτός ο ρόλος, ως Υπατία Αρχοντάκη, είναι τελείως διαφορετικός από τη Δρόσω και αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο. Έχει φως, έχει σκοτάδι, έχει λίγο από όλα η Υπατία. Θα δούμε πολλές ανατροπές στη συνέχεια της σειράς. Νομίζει ότι έχει «στρώσει» τη ζωή της, πως ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον, αλλά τελικά η ζωή της τα φέρνει τελείως διαφορετικά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δουλεύω με όλους αυτούς τους ανθρώπους, όλο αυτό το υπέροχο team, είναι meant to be κατάσταση. Έπρεπε να συμβεί και συνέβη».

Πώς είναι η πρώτη συνεργασία με τον πατέρα σου;

Έχουμε κάνει πολύ λίγες σκηνές με τον μπαμπά μου, αλλά και μόνο ότι ήξερα ότι θα συνυπάρξουμε έστω και σε αυτές, η χαρά μου ήταν μεγάλη και ήταν υπέροχο αυτό το συναίσθημα το να είμαστε μαζί.

https://www.instagram.com/p/CwpRNAoAvlO/

Και με τον Γιάννη Κουκουράκη ένιωσες συγκίνηση που ξαναβρεθήκατε πάλι ως τηλεοπτικό ζευγάρι;

Με τον Γιάννη έχουμε απίστευτη χημεία, είναι το παντοτινό μου τηλεοπτικό ταίρι! (γελάει). Και θα είναι για πάντα. Του είπα μάλιστα: «Περίμενε μέχρι να μας πάρουν και στην επόμενη σειρά για να είμαστε μαζί».