Η Noor Alfallah ζητά πλήρη κηδεμονία του γιου της με τον Al Pacino κι αυτός είναι ο λόγος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Noor Alfallah ζητά πλήρη κηδεμονία του γιου της με τον Al Pacino κι αυτός είναι ο λόγος
Al Pacino attends a screening of "Heat" at the United Palace theater during the 2022 Tribeca Festival on Friday, June 17, 2022, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Τρεις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της με τον Al Pacino, η Noor Alfallah κατέθεσε στο δικαστήριο κάποια έγγραφα για να ξεκαθαρίσει τη γονική σχέση που θα έχει με τον ηθοποιό όσον αφορά το παιδί τους.

Τον περασμένο Ιούνιο ο γνωστός σε όλους Al Pacino έγινε στα 83 του για φορά πατέρας, αφού η 29χρονη σύντροφός του - από το 2022 - Noor Alfallah, έφερε στον κόσμο τον γιο τους, τον μικρό Roman.

H εγκυμοσύνη της Noor ήταν κάτι «σοκαριστικό» για τον ηθοποιό, αφενός γιατί όπως κάποιες πηγές ανέφεραν στην ΤΜΖ εκείνος το έμαθε δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους, αφετέρου στην αρχή ήταν αρκετά καχύποπτος όσον αφορά την πατρότητα του παιδιού, μιας και ένα ιατρικό πρόβλημα που είχε προκαλούσε υπογονιμότητα. Παρότι λοιπόν, στην αρχή ήθελε, όπως ανέφεραν οι συγκεκριμένες πηγές να κάνει μέχρι και test πατρότητας, στην συνέχεια ενθουσιάστηκε που θα μεγάλωνε την οικογένειά του, λέγοντας πως η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη τη δεδομένη στιγμή είχε ξεχωριστή σημασία για εκείνον.

Η πλήρης κηδεμονία και όσα ζητάει η Noor Alfallah

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η Νοοr κατέθεσε κάποια έγγραφα στα δικαστήρια σύμφωνα με τα οποία ζητάει την πλήρη κηδεμονία του γιου τους, του μικρού Roman.

Παράλληλα, παρότι η 29χρονη απαιτεί με την κατάθεση αυτή των εγγράφων να έχει την πλήρη «φυσική» επιμέλεια του παιδιού, όσον αφορά τη νόμιμη επιμέλεια θέλει να την μοιραστεί με τον Al Pacino, κάτι που σημαίνει πως ναι μεν εκείνος θα πρέπει να έρχεται σε συνεννόηση μαζί της για το πότε θα βλέπει το παιδί, θα έχει όμως και ο ίδιος «λόγο» σε θέματα σοβαρά που θα το αφορούν, όπως το σχολείο του και η ιατρική περίθαλψη που μπορεί να χρειαστεί.

https://www.instagram.com/p/ByE6OK5BhGH/

Bέβαια, μεταξύ άλλων η ίδια ζητάει από τον γνωστό ηθοποιό να πληρώσει και τα τυχόν δικαστικά έξοδα που θα προκύψουν.

Ωστόσο, ο λόγος που η Noor Alfallah έχει προχωρήσει σε αυτήν την διαδικασία, σύμφωνα με την Page Six, είναι πως κάτι τέτοιο γίνεται συχνά από ανύπαντρα ζευγάρια με παιδιά για τον καθορισμό της επιμέλειας, των επισκέψεων και της υποστήριξής τους.

Πηγή άρθρου: www.pagesix.com