Ο Al Pacino θα γίνει πατέρας για 4η φορά στα 83! Ποια είναι η 29χρονη Noor Alfallah

Ο Al Pacino θα γίνει πατέρας για 4η φορά στα 83! Ποια είναι η 29χρονη Noor Alfallah
Invision

Ο Al Pacino και η κοπέλα του, Noor Alfallah, περιμένουν παιδί και ο Al θα γίνει πατέρας για 4η φορά στα 83 του.

Η Noor Alfallah, κοπέλα του Al Pacino από το 2022, είναι έγκυος και πολύ σύντομα θα δώσει στον Al τη χαρά να γίνει πατέρας για τέταρτη φορά.

Al Pacino: Say hello to his little friend, ξανά

Πολλαπλές αναφορές στο THR και το TMZ επιβεβαιώνουν πως η Noor Alfallah είναι έγκυος και με τον Al Pacino θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Όχι μάλιστα εν καιρώ, αλλά πολύ σύντομα καθώς η 29χρονη παραγωγός βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Αν και ο εκπρόσωπός του ηθοποιού δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση τους ή την εγκυμοσύνη, το TMZ, που ήταν και το πρώτο που μετέδωσε την είδηση, δήλωσε ότι ο 83χρονος ηθοποιός είναι ζευγάρι με την παραγωγό από τον Απρίλιο του 2022.

Τα πολλά εκρηκτικά πρόσωπα του Al Pacino: Οι 10 ερμηνείες του που άφησαν ιστορία

noor-alfallah-and-al-pacino.jpg

Ο Al Pacino δεν θα γίνει πρώτη φορά πατέρας όμως όπως θα γίνει πρώτη φορά μαμά η κοπέλα του. Ο Al έχει ήδη τρία παιδιά, από δύο διαφορετικές γυναίκες. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ήδη μια 33χρονη κόρη, την Julie Marie, με την Jan Tarrant, ενώ είναι και πατέρας στις 22χρονα δίδυμα που έκανε με την Beverly D'Angelo. Όσο για την Alfallah, δεν έχει ξαναγίνει μητέρα, ενώ στους πρώην της συγκαταλέγονται ο Mick Jagger και ο δισεκατομμυριούχος Nicolas Berggruen.

https://www.instagram.com/p/CsOvPHtRd-z

Η Noor Alfallah είναι Αμερικανίδα παραγωγός ταινιών από το Κουβέιτ, το όνομα της οποίας άρχισε να γίνεται γνωστό όταν είχε εμπλακεί συναισθηματικά με τον θρυλικό frontman των Rolling Stones, Mick Jagger. Έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1993 και σύμφωνα με πηγές του Page Six, έρχεται από μια "πλούσια" οικογένεια.

Σπούδασε στα UCLA και USC, και το 2014 έφτιαξε την πρώτη της ταινία: ένα ντοκιμαντέρ ευαισθητοποίησης για τους άστεγους με τίτλο "Streets of Life".

Ήταν επίσης εκτελεστική παραγωγός του Brosa Nostra, μιας μικρού μήκους ταινίας που κυκλοφόρησε το 2016 για έναν άνδρα που θέλει η αδελφότητά του να επιστρέψει στο Greek Row στο κολέγιο της Νότιας Καλιφόρνιας και παραγωγός στην μικρού μήκους ταινία "La Petite Mort" του 2019.

Ποια μαθηματικά ξεσήκωσαν το Twitter για τον Al Pacino και την Noor Alfallah

Ας βάλουμε κάτω τα μαθηματικά. Αυτό σημαίνει πως από τα τρία του παιδιά, τα δίδυμα είναι μόλις 6 χρόνια μικρότερα από την τωρινή κοπέλα του και μέλλουσα μαμά, ενώ η μεγάλη του κόρη περνάει την Alfallah για 5 χρόνια. Επίσης, σύμφωνα με τις ηλικίες τους, ο Al Pacino ήταν ήδη μεσήλικας (55 χρονών) όταν γεννήθηκε η Noor Alfallah. Το πιο σημαντικό νούμερο όμως που φαίνεται να ξεσήκωσε και αρκετούς χρήστες του Twitter: Ο Pacino αν θέλει να δει το παιδί του να ενηλικιώνεται θα πρέπει να φτάσει μέχρι τα 100.

Εννοείται του το ευχόμαστε. Όπως σημειώνει και το μέσο, το 2014 ο Pacino είχε μιλήσει στο The New Yorker για το πώς είναι να είσαι πατέρας και είπε ότι η απόκτηση παιδιών τον βοήθησε στο να βρει τον "χαμένο κρίκο" που ένιωθε από τότε που ο πατέρας του εγκατέλειψε αυτόν και τη μητέρα του όταν ήταν μικρό παιδί.

"Ήξερα συνειδητά ότι δεν ήθελα να μοιάσω στον πατέρα μου. Ήθελα να είμαι εκεί. Έχω τρία παιδιά. Είμαι υπεύθυνος απέναντί τους. Είμαι μέρος της ζωής τους. Όταν δεν είμαι, είναι αναστατωτικό για μένα και γι' αυτά."

https://www.instagram.com/p/Cf6xvM4osP4

Συμβαδίζοντας ακόμα με τον Robert De Niro

Ο Al Pacino θα συνεχίσει απ' ό,τι φαίνεται να συμβαδίζει με τον συνάδελφό του, Robert De Niro. Όχι μόνο υπάρχει η αιώνια ερώτηση του Χόλιγουντ για το ποιος είναι ο καλύτερος ηθοποιός, όχι μόνο έχουν συνεργαστεί ελάχιστες φορές και όσες το έκαναν αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του αμερικανικού κινηματογράφου (κυρίως αναφερόμαστε στο Heat, γιατί στον Νονό δεν συναντήθηκαν και ποτέ), αλλά και πριν από λίγο καιρό έγινε σάλος με μια δημοσκόπηση στο Twitter που έθετε την εξής ερώτηση: Ποιος είναι πιο σέξι; Ο νεαρός Pacino ή ο νεαρός De Niro; Το poll έγινε viral και έκανε τους χρήστες αλλά και αρκετά γνωστά media να λαμβάνουν μέρος στη δημοσκόπηση.

Νέος Robert De Niro ή νέος Al Pacino; Η μάχη για το ποιος είναι πιο hot στο Twitter που έγινε viral

Εκτός όλων αυτών λοιπόν, τώρα που ο Pacino θα ξαναγίνει πατέρας στα 83 του, ομοίως και ο Robert De Niro θα ξαναγίνει πατέρας στα 79 του. Ο De Niro έγινε πατέρας για 7η φορά όταν υποδέχτηκε το νέο του παιδάκι με την Tiffany Chen.

O 79χρονος Robert De Nirο έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά