Στη βραδινή έξοδο της Σίσσυς Χρηστίδου φάνηκε η αλλαγή στο σώμα της

Στη βραδινή έξοδο της Σίσσυς Χρηστίδου φάνηκε η αλλαγή στο σώμα της

«Η κοπέλα έχει καταπιέ προβολέα», έγραψαν στη Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν τη φετινή πρεμιέρα του «Χαμογέλα και πάλι».

Μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια βραδινή έξοδο με μπόλικα χαμόγελα και παρέα με τους στενούς συνεργάτες της.

Χαμογέλα και πάλι στο Θέατρο Άλσος

Ήταν μια έξοδος γεμάτη χαμόγελα! Η Σίσσυ βρέθηκε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, τον Νίκο Συρίγο και τη νέα της συνεργάτιδα Βάλια Χατζηθεοδώρου στην επιθεώρηση «Τι φάση πάλι ρε», της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος.

Ο Νίκος Κοκλώνης θαύμασε από κοντά την καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου ενώ αμέσως μετά την παράσταση, η Σίσσυ πόζαρε μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Στην εμφάνιση αυτή, με λευκή ολόσωμη φόρμα, φάνηκε η μεγάλη διαφορά στη σιλουέτα της παρουσιάστριας σε σχέση με τον περσινό Σεπτέμβριο.

https://www.instagram.com/p/Cw8OrSZo8NV/

Η προσπάθεια αδυνατίσματος που ξεκίνησε η Σίσσυ την άνοιξη παρέα με την Μαρία Ψωμά, απέδωσε και δεν είναι τυχαίο που στην πρόσφατη φωτογράφιση της Χρηστίδου, η λεπτή σιλουέτα της έκανε τους fans να πουν ακόμα και πως έχει καταπιεί προβολέα και είναι πιο γλυκιά από ποτέ.

sissu8.jpg

Και παρά τα σχόλια που λένε πως κάθε καλοκαίρι η Χρηστίδου χάνει κιλά αλλά τον χειμώνα τα βάζει ξανά, φαίνεται πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που η Σίσσυ χρειάστηκε τη βοήθεια της Μαρίας Ψωμά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου & άλλες γνωστές Ελληνίδες που έγιναν φέτος το παράδειγμα για ένα πιο fitness body

Ένα καλοκαίρι γεμάτο μπικίνι

Πέρα από τα άγχη, η Χρηστίδου απαλλάχτηκε και από πολλά περιττά κιλά. Έχοντας μπει σε πλάνο διατροφής με τη Μαρία Ψωμά τους τελευταίους μήνες, η παρουσιάστρια ποζάρει με μπικίνι και χωρίς φίλτρα και δείχνει πως είναι στη φάση αυτή που ήθελε να ανανεώσει σώμα και πνεύμα. Η παρουσιάστρια έχει προσθέσει στην διατροφή της πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσπαθώντας να αποφύγει το junk food και τα παχυντικά φαγητά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Στις διακοπές σε Πάτμο και Λέρο, η Σίσσυ συνέχισε με μπόλικα φρούτα και θαλασσινά.