Η Σίσσυ Χρηστίδου & άλλες γνωστές Ελληνίδες που έγιναν φέτος το παράδειγμα για ένα πιο fitness body

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σίσσυ Χρηστίδου & άλλες γνωστές Ελληνίδες που έγιναν φέτος το παράδειγμα για ένα πιο fitness body

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Κορινθίου και άλλες γυναικείες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να χάσουν τα κιλά που ήθελαν και φόρεσαν με αυτοπεποίθηση τα μαγιό τους.

Κάθε καλοκαίρι πολλοί είναι αυτοί που ξεκινούν να θέτουν τους στόχους τους για τη νέα σεζόν που ξεκινά είτε σημαίνει μια αλλαγή στα επαγγελματικά τους με το που τελειώσουν οι διακοπές είτε κάτι άλλο που θέλουν να πετύχουν, αφού έχουν πλέον γεμίσει τις «μπαταρίες» τους.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης έθεσαν κάποιους fitness στόχους πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι και τα κατάφεραν περίφημα σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδαμε να δημοσιεύουν στα προφίλ τους στα social media, αποτελώντας πηγή έμπνευσης.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους το Μάιο πως ξεκίνησε ξανά να προσέχει ξανά στοχευμένα τη διατροφή της με μια φωτογραφία αγκαλιά με τη διατροφολόγο της, Μαρία Ψωμά και γράφοντας στη λεζάντα: «Κάθε φορά που με αναλαμβάνει ελπίζει να είναι και η τελευταία!».

https://www.instagram.com/p/CsAyvjpoi4W/

Η παρουσιάστρια είχε ξανακάνει αντίστοιχη προσπάθεια και το 2015 καταφέρνοντας με τις συμβουλές της ειδικής διατροφολόγου Μαρίας Ψωμά να χάσει 13 κιλά. Όπως όλα δείχνουν όμως, μάλλον αυτή η φορά θα είναι «η τελευταία» που την αναλαμβάνει, αφού η ίδια τα έχει καταφέρει εξαιρετικά μέσα σε λίγους μήνες και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η ίδια ακολουθώντας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής - πλούσιο σε φρούτα, χυμούς και λαχανικά - και εντάσσοντας το pilates στη ζωή της, κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά κι έτσι αυτό το καλοκαίρι οι φωτογραφίες της με μαγιό ήταν γεμάτες αυτοπεποίθηση και χαμόγελο.

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου, επίσης κατάφερε να χάσει φέτος αρκετά κιλά κι αυτό είχε ήδη φανεί από την αρχή της φετινής χρονιάς και κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ίδια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Τhe 2night show» είχε αναφέρει σχετικά με το πώς τα κατάφερε λέγοντας:

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε πρώτα από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων, και είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα «εντολή» στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή».

Έτσι, αν και της πήρε περίπου 1,5 χρόνο, η ηθοποιός αλλάζοντας την ψυχολογία της αλλά και κόβοντας τελείως τη ζάχαρη και κατά 90%, όπως ανέφερε, το άμυλο, κατάφερε να χάσει τα κιλά που είχε θέσει ως στόχο και αυτό φαίνεται και από τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες, στις οποίες η ίδια δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ, εκπέμποντας μόνο θετικά vibes.

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη, λίγο πριν αναλάβει τη θέση της σε νέα εκπομπή στο Open έχει μια πολύ ανανεωμένη και πιο fit εμφάνιση, αφού έχει χάσει περίπου 20 κιλά.

Όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια, όταν νόσησε από κορονοϊό έχασε τα κιλά αυτά, τα οποία ωστόσο διατήρησε κόβοντας το junk food και τα λιπαρά φαγητά. Η Κατερίνα Ζαρίφη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό. Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοϊό. Ούτε το «αδυνάτισες», ούτε το «πάχυνες» μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει. Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού».

Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα, ήταν ακόμα μία από τις τηλεοπτικές παρουσίες που κατάφερε αυτό το καλοκαίρι να πετύχει τους στόχους που έθεσε όσον αφορά τα κιλά της. Η ίδια, ακολουθώντας μια πιο υγιεινή διατροφή κατάφερε όπως θα δεις και στις καλοκαιρινές της φωτογραφίες να χάσει πολλά κιλά εμπνέοντάς μας με την αλλαγή στο σώμα της.

Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που η ίδια χάνει τόσα κιλά, αφού πριν χρόνια είχε χάσει 35. Ωστόσο, η «μάχη» της με τα κιλά συνεχίστηκε, αφού όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια σε βίντεό της στο YouTube είχε λάθος νοοτροπία και πολλά από τα κιλά που τελικά είχε πάρει ξανά ήταν κιλά «επιβράβευσης». Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Όταν είμαι πολύ κουρασμένη ή έχω κάνει κάτι δύσκολο ή έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα που ήταν θεόστραβη, μου αξίζει να φάω.(…) Σκεφτείτε πόσο λάθος είναι αυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά κιλά «επιβράβευσης». Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα».

Γι' αυτό και η Εβελίνα Νικόλιζα εξομολογήθηκε πρόσφατα σε story της στο Instagram ένα από τα πράγματα που της δίνει δύναμη να συνεχίσει είναι η αλλαγή που βλέπει ότι έχει κάνει κοιτώντας τα ρούχα που φορούσε παλιά.

371147086_652415740178097_3421124192029348322_n.jpg

Πέννυ Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή, είναι μια πηγή έμπνευσης προς όλες τις νέες μανούλες, αφού η ίδια με τις αναρτήσεις της αποκάλυψε ότι έχει μπει στη διαδικασία μετά και τη γέννηση της κόρης της - έχει ακόμα έναν 4χρονο γιο - να επανέλθει στη φυσική της κατάσταση. Η ίδια όπως αποκάλυψε, ύστερα από 13 μήνες προσπάθειας έχει χάσει 25 κιλά, ωστόσο όπως θα δεις και από τις αναρτήσεις της αυτό το έχει καταφέρει σιγά σιγά, με αγάπη προς το σώμα της, χωρίς υπερβολές και στερήσεις.

Άλλωστε, το σώμα μιας γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη χρειάζεται υπομονή και φροντίδα για να επανέλθει.

Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου, όπως εξομολογήθηκε σε ανάρτησή της στο Instagram μετά από 3,5 χρόνια περίπου αισθάνθηκε ξανά την άνεση και την αυτοπεποίθηση να φορέσει το αγαπημένο της πράσινο μαγιό. Η ίδια μετά τις δύο εγκυμοσύνες που είχε, φέτος κατάφερε να βρει ξανά τη φυσική της κατάσταση χάνοντας μέσα σε 2.5 μήνες 8 κιλά, αποτελώντας και αυτή πηγή έμπνευσης για όλες τις μανούλες.

https://www.instagram.com/p/CtrnbDHragI/

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, όπως ανέφερε στην ανάρτησή της τα κατάφερε ακολουθώντας μια πιο ισορροπημένη διατροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες της, ενώ έβαλε στο καθημερινό της πρόγραμμα και τη γυμναστική. Γι' αυτό και οι κοιλιακοί της είναι πιο γραμμωμένοι από ποτέ.

Όλες αυτές οι γυναίκες αποδεικνύουν πως αν βάλουμε έναν στόχο μπορούμε να τον πετύχουμε, ενώ όσον αφορά το σώμα μας θα πρέπει να του δείχνουμε αγάπη και σεβασμό. Κι αν θέλουμε να κάνουμε κάποια αλλαγή, επειδή κάτι δεν μας αρέσει, καλύτερα να συμβουλευτούμε κάποιον ειδικό, ώστε να γίνει αυτό σωστά.