Το μήνυμα της Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα και η στήριξη της Τσιμτσιλή

Το μήνυμα της Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα και η στήριξη της Τσιμτσιλή

Οι δύο παρουσιάστριες του Alpha δείχνουν πως είναι μια γροθιά λίγο πριν το ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

«Σε λίγες ώρες …ξανά μαζί @superkaterinatv @alphatv. Σας ευχαριστώ για τα υπεροχα μηνύματα μας…ανυπομονώ για την …Καλημέρα μας. Καλό βράδυ φίλοι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο πιο πρόσφατο μήνυμά της η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγα λεπτά.

Λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου, με την ανανεωμένη της ομάδα, επέστρεψε από εχθές στο στούντιο για να κάνει το παραδοσιακό ευχέλαιο και να γράψει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CxBhCzCLKcO/

«Τελική πρόβα …κ με την ευλογία του Θεού είμαστε έτοιμοι να ξαναπούμε την πρώτη καλημέρα έτσι όπως μας έχετε αγαπήσει …
Ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι… Εύχομαι να είστε καλά και υγιείς.Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την Δευτέρα στις 10:00.

https://www.instagram.com/p/Cw-2fDeL5ND/

Στο ποστ της Κατερίνας λίγο πριν την πρεμιέρα, το σχόλιό της άφησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θα ξεκινήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha στις 7:45.

Μια καρδιά άφησε η Σταματίνα στο ποστ της Κατερίνας και η Καινούργιου ευχήθηκε καλή αρχή και στις δύο.

katken1.jpg

«Θα ήμουν αχάριστη να πω ότι η περσινή σεζόν δεν πήγε καλά. Ήταν μια δύσκολη απαιτητική σεζόν και για εμένα και για όλη την ομάδα, αλλά γενικότερα για την Ελλάδα. Οπότε είχαμε να διαχειριστούμε καταστάσεις που μας δυσκόλευαν, μας πονούσαν, μας άγχωναν. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε τον καλύτερό της εαυτό. Τα πήγαμε εξαιρετικά. Και φέτος ξεκινάω με μια πολύ αισιόδοξη διάθεση. Με την ίδια ομάδα, αλλά και ανανεωμένη. Έχουμε την προσθήκη του Χάρη Λεμπιδάκη μπροστά, έχουμε αλλαγή στην αρχισυνταξία με τον Γιώργο Μιχαηλίδη και τα κορίτσια που προστίθενται φέτος στην ομάδα. Δεν ξέρω για κάποιο λόγο έχω ξεκουραστεί πολύ το φετινό καλοκαίρι και νιώθω ωραία και γεμάτη ενέργεια και θέλω πολύ να ξεκινήσουμε», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν το φετινό ξεκίνημα.

Το ποστ της Σταματίνας:

«Αγαπημένοι μου φίλοι καλή Κυριακή.
Εύχομαι κάθε ημέρα που ξημερώνει να είναι μία καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας.
Μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι με συνεχή τραγικά γεγονότα που μας θλίβουν και μας θυμώνουν, αύριο καλούμαστε να επιστρέψουμε στο happy day @alphatv. Η αλήθεια είναι ότι όταν προγραμματίστηκε αυτή η πρεμιέρα πριν από μήνες δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούν.
Ωστόσο θα είμαστε εκεί συνεπείς και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κρατήσουμε καλή συντροφιά.

Θέλουμε να πιούμε μαζί σας το πρωινό μας καφέ, να σας ενημερώσουμε, να σας φτιάξουμε- όσο μπορούμε- τη διάθεση και φυσικά να κάνουμε την ωραία παρέα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο το πρωί στο γνωστό ραντεβού των τελευταίων χρόνων λίγο πριν τις 7:45», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα.

https://www.instagram.com/p/CxAr1UZMTVk/

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από 3 χρόνια, απάντησε όπως έπρεπε για την προσωπική της ζωή