Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από 3 χρόνια, απάντησε όπως έπρεπε για την προσωπική της ζωή

Πατούλια Κατερίνα
Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από 3 χρόνια, απάντησε όπως έπρεπε για την προσωπική της ζωή

«Δεν θέλω αυτή την ανασφάλεια, να μην υποτιμώ τον εαυτό μου για κανέναν», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή και την νιώθουμε.

Τα τελευταία τρία χρόνια, μπορεί και λίγο παραπάνω, η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Και αν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά, είναι πως η KatKen έβαλε μυαλό. Κι αν σταματήσει επιτέλους να μιλάει για τα 40 κεράκια στην τούρτα- το κάνει τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς να χρειάζεται- θα την αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ.

Ακομπλεξάριστη, πιο σίγουρη από ποτέ, η παρουσιάστρια της Super Κατερίνας στον Alpha, μίλησε παραδοσιακά πριν την πρεμιέρα της στο περιοδικό ΟΚ αρχικά για την ηλικία της, μετά για το φλερτ και έπειτα για το λάθος που έχει κάνει στην προσωπική της ζωή:

«Δεν λέω απλώς ότι είμαι 38, λέω ότι πλησιάζω τα 40. Δεν καταλαβαίνω αυτό τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Σέβομαι όσες γυναίκες δεν θέλουν να λένε την ηλικία τους, αλλά προσωπικά νιώθω ότι όσο μεγαλώνω είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να την κρύψω...

Έχω τους γονείς μου που μου λένε συνέχεια πότε θα κάνω οικογένεια. Εκείνοι με έκαναν σε μικρή ηλικία, η μητέρα μου ήταν 23 και ο πατέρας μου 25. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά νιώθω ότι με πιέζουν άθελά τους σε αυτό το κομμάτι. Όσο και αν τους λέω ότι πάω καλά στη δουλειά μου, νομίζω ότι το προσωπικό μου θέμα τους πονάει λίγο.

Έχω δουλέψει πολύ με τις ανασφάλειές μου, που είναι άπειρες και έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δεν κατηγορώ τους γονείς μου, αλλά όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ τα θέματά μας από την παιδική μας ηλικία.

Θεωρώ ότι υπάρχουν φορές που με έχω αδικήσει. Από την άλλη, αυτή η ανασφάλεια μου έχει και καλό, κυρίως στη δουλειά μου, με είδε ο κόσμος διαφορετικά, όπως είμαι αληθινά. Στην προσωπική μου ζωή όμως μου έχει κάνει κακό», πρόσθεσε η Κατερίνα και είπε με σιγουριά για το λάθος που δεν θέλει να ξανακάνει:

https://www.instagram.com/p/Cw12G01q8W-/

Στο φινάλε άλλωστε της προηγούμενης σεζόν, η Κατερίνα είχε μιλήσει με ειλικρίνεια και για πρώην τονίζοντας πως την πάτησε με τα καράβια και δεν μπαίνει ούτε στο πλοίο της γραμμής και εξήγησε χαρακτηριστικά για τον άντρα που θέλει στη ζωή της:

Δεν θέλω έναν άνθρωπο «τσαντάκι», θέλω έναν άνθρωπο να τον θαυμάζω, να τον ερωτευτώ, να τον γουστάρω...Ας έχει κι αυτός τις δουλειές του και θα βρισκόμαστε το βράδυ μια χαρά κι αν κάνουμε παιδιά θα τα αναλάβω εγώ όλα μια χαρά. Η Σταματίνα (Τσιμτσιλή) δεν έχει τρία παιδιά, δεν κάνει επιτυχία; Η Φαίη δεν έχει παιδιά, η Μενεγάκη...Όλες έχουν».

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η πιο ειλικρινής παρουσιάστρια πρωινού φέτος και δικαιώθηκε

Η Κατερίνα σταμάτησε να αυτομαστιγώνεται

Θυμάμαι σήμερα, εκείνη την περσινή συνέντευξη της Κατερίνας στο ΟΚ, εκεί που αυτομαστιγωνόταν πάλι για τις λάθος επιλογές στην προσωπική της ζωή και λέω, τουλάχιστον φέτος δεν μιλάει για δικά της λάθη.

«Ήμουν ο εύκολος στόχος. Και συνεχίζω να είμαι. Ίσως με τα χρόνια να έγινα πιο συμπαθής, ειδικά στις γυναίκες, γιατί είμαι ειλικρινής. Δεν έκρυψα ποτέ κάτι. Και αυτή την ειλικρίνεια την έχω πληρώσει στην προσωπική μου ζωή. Μπορεί να έχω πει ότι με έχουν αφήσει, ότι έχω κλάψει για άντρα, ότι μπορεί να γυρίζω σπίτι μόνη μου και να κλαίω, να αναρωτιέμαι τι λάθη έχω κάνει. Πολλές γυναίκες όμως μου στέλνουν μηνύματα ότι και εκείνες έτσι νιώθουν. Ότι βρίσκονται κοντά στα 40 και δεν μπορούν να κάνουν μια σοβαρή σχέση. Μεγάλωσα με το όνειρο να γίνω μαμά. Όσο μεγαλώνω βλέπω ότι το όνειρο αυτό δεν πραγματοποιείται. Μπορεί να είναι λάθος οι επιλογές μου, μπορεί να φταίει ότι έδωσα μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά μου. Είμαι ανασφαλής στην προσωπική μου ζωή. Αυτό δουλεύω τώρα που κάνω ψυχοθεραπεία. Πώς γίνεται να έχεις καταφέρει τόσα στη δουλειά σου, να στηρίζεις οικονομικά όλη την οικογένειά σου –και αυτό το λέω με χαρά– και στην προσωπική σου ζωή να γίνεσαι θύμα ή να νιώθεις λίγη για τον άλλο; Αυτή η ανασφάλεια δεν είναι ελκυστική. Άρα σίγουρα έχω κάνει κι εγώ λάθη, έχω ανεχτεί καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να έχω υπομείνει», έλεγε η Κατερίνα πέρσι και δεν θα συζητήσουμε το 2021.

Γιατί από εκείνη τη συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2021, θα κρατήσω- ελπίζω να κρατάει και η Κατερίνα μόνο αυτό- την απομυθοποίηση του γάμου:

«Το έχω απομυθοποιήσει όλο αυτό με τον γάμο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βάλω νυφικό, αλλά πιστεύω στον Θεό και θα ήθελα την ευλογία του σε ό,τι κι αν κάνω. Από την άλλη, το θέμα του θρησκευτικού γάμου είναι κάτι που το συζητάς με τον άνθρωπό σου και σέβεσαι και τη δική του επιθυμία. Πλέον νιώθω πως για μένα η ολοκλήρωση της δικής μου ευτυχίας θα ήταν ένα παιδί και όχι ένας γάμος.

Διευκρινίζω πως εγώ νιώθω έτσι γιατί έχω φίλες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί κι αυτό είναι η δική τους επιλογή ευτυχίας. Δεν υπάρχουν κανόνες και ταμπέλες, ο καθένας κάνει και ονειρεύεται αυτό που τον γεμίζει και τον ευχαριστεί.

Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω μητέρα και τώρα περνάνε λίγο και τα χρόνια. Έχω κλείσει τα 36. Βλέπω πως δεν έχει έρθει ακόμα ένα μωρό και το σκέφτομαι, δεν σου το κρύβω. Από την άλλη, η αλήθεια είναι πως δουλεύω πάρα πολλές ώρες, έχω άλλες προτεραιότητες μέχρι στιγμής, δεν έχω χαλαρώσει κι εγώ καθόλου.

Αν θέλει ο Θεός, θα έρθει. Αν δεν έρθει από μόνο του, δεν σου κρύβω πως θα το προσπαθήσω γιατί είναι κάτι που το θέλω. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Αλλά θα πω και πάλι πως ο λόγος που θα το προσπαθήσω είναι γιατί εγώ το θέλω, όχι για κάποιο κοινωνικό πρέπει».

https://www.instagram.com/p/BuYaUwKh-42/

Κι αν ελπίζω κάτι, είναι να δούμε την ΚατΚεν φέτος, πραγματικά ευτυχισμένη, να μην κάνει καμία φωτογράφηση για περιοδικό γάμου- όπως το ένδοξο 2019 που ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια από έρωτα - κι ας το κρύβει από τις τηλεθεάτριες της. Και ευχόμαστε να σταμάτησαν να της χτυπούν εκείνα τα περίφημα κουδούνια, μπας και ησυχάσει και κάνει τη ζωή που θέλει όπως κάνει και την εκπομπή που θέλει με σιγουριά και χωρίς ανασφάλειες για το αν είναι καλύτερος ο Λιάγκας ή οι Αταίριαστοι.

https://www.instagram.com/p/CwfpYAioOfj/

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλει να μιλάει για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και αυτός είναι ο λόγος