Τζωρτζίνα Λιώση - Ντένης Μακρής: Οι στιλιστικές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στον γάμο τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τζωρτζίνα Λιώση - Ντένης Μακρής: Οι στιλιστικές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στον γάμο τους

Η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής γνωρίστηκαν κι ερωτεύθηκαν στη σειρά «Ταμάμ» και το Σάββατο σφράγισαν τον έρωτά τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας σε έναν γάμο που ήταν βγαλμένος από παραμύθι.

Την Τζωρτζίνα Λιώση και τον Ντένη Μακρή τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ», το 2014. Παρότι, οι δυο τους είχαν άλλο «ταίρι» στη σειρά εκείνη, στην πραγματική ζωή ταίριαξαν...«ταμάμ» κι από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/BXYaa5blFKk/

Αποκορύφωμα, βέβαια του έρωτά τους μέχρι τώρα ήταν ο γάμος τους που έγινε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, σε έναν ιδιαίτερο χώρο με συγγενείς και λίγους καλούς φίλους.

Μάλιστα, επειδή το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μόνο όσοι παρευρέθηκαν στο ευτυχές γεγονός γνώριζαν καθώς φαίνεται γι' αυτό και μέσα από τις δικές τους αναρτήσεις και όχι - για την ώρα - του ζευγαριού είδαμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ιδιαίτερο χρώμα που επέλεξε η νύφη για να συνδυάσει με το νυφικό της

Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Τζωρτζίνας Λιώση στο Instagram θα διαπιστώσεις κι εσύ πως πρόκειται για μια πολύ stylish γυναίκα. Αν προσέξεις το στυλ της αναδεικνύει με έναν ρομαντικό και συνάμα νοσταλγικό τρόπο τα vintage ρούχα, τα οποία συνδυάζει με μοντέρνα αξεσουάρ.

Όπως φαίνεται αγαπάει πολύ τα χρώματα και τα φλοράλ σχέδια ενώ όσον αφορά το μακιγιάζ της επιλέγει μόνο να τονίζει τα χείλη της με κραγιόν συνήθως σε κόκκινες αποχρώσεις, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το καστανό χρώμα των μαλλιών της.

Κάπως έτσι, επέλεξε και να εμφανιστεί στον γάμο της η ηθοποιός, επιλέγοντας ένα παραμυθένιο, με ιριδίζουζες διαφάνειες, νυφικό, με φουσκωτά μανίκια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν απλό χαμηλό κότσο αλλά το λευκό headpiece που πρόσθεσε έδωσαν στο χαρούμενο - λόγω της ημέρας πρόσωπό της - ακόμα περισσότερη λάμψη. Αντίστοιχα, όμως και ο γαμπρός Ντένης Μακρής φορούσε ένα vintage λευκό κοντομάνικο πουκάμισο με μαύρο παντελόνι ενώ στα μαλλιά του είχε κι εκείνος ένα ασημένιο headpiece, που θύμιζε στεφάνι, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Την παράσταση, ωστόσο «έκλεψαν» το κατακόκκινο κραγιόν που φορούσε η νύφη αλλά και τα κόκκινα vintage παπούτσια της. Μάλιστα, και οι παράνυφές της, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν οι φίλοι του ζευγαριού στα social media, επέλεξαν φορέματα σε αντίστοιχη κόκκινη απόχρωση. Όπως καταλαβαίνουμε είναι ένα χρώμα που η ηθοποιός αγαπά πολύ, ενώ ανέκαθεν το χρώμα αυτό συμβόλιζε το πάθος και τον έρωτα.

Στο πάρτι μετά το γάμο, βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο το νιόπαντρο ζευγάρι γιόρτασε μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς τους, ενώ η Τζωρτζίνα Λιώση δεν σταμάτησε τον χορό. Γι' αυτό άλλωστε, τα κόκκινα παπούτσια της έδωσαν τη θέση τους στα λευκά και πάντα αναπαυτικά sneakers.