Άννα Μαρία Βέλλη: «Θα έφευγα από το Survivor αν έμπαινε μέσα ο πρώην μου (βίντεο)

Άννα Μαρία Βέλλη: «Θα έφευγα από το Survivor αν έμπαινε μέσα ο πρώην μου (βίντεο)

Ο όρος που έβαλε στο συμβόλαιό της η youtuber.

Δύο είναι τα θέματα με τα οποία ασχοληθήκαμε –και ασχολούμαστε- περισσότερο στο Survivor φέτος. Η «σχέση» της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη και η κρίση στη σχέση της έξω από το παιχνίδι, και η σχέση Μαριαλένας και Σάκη. Όταν ο Αλέξης Παππάς έκανε την επίθεση στην Άννα Μαρία σχετικά με τον Μπάρτζη και τι σημαίνει για τη σχέση της έξω, φούντωσαν φήμες πως ο σύντροφός της την έχει κάνει unfollow.

Η αλήθεια ωστόσο απείχε πολύ από αυτό που ίσχυε στην πραγματικότητα. Όπως η ίδια η Άννα Μαρία έχει πει ξανά και ξανά και ξανά από την ημέρα που έφυγε από το Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη ήταν μόνο φίλοι και τίποτα περισσότερο και δεν υπήρχε λόγος να συζητήσει κάτι με τον σύντροφό της για το θέμα αυτό.

Ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζαμε για την Άννα Μαρία και τη συμμετοχή της στο Survivor και το αποκάλυψε σήμερα. Και τώρα που το σκεφτόμαστε ίσως να είναι και μια «σπόντα» στη Μαριαλένα και τον Σάκη. Όπως θυμάσαι πριν από μερικές ημέρες ο πρώην σύντροφος της Άννας Μαρίας, Άρης Μακρής, μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων ανέφερε πως είχε περάσει από συνέντευξη με την Acun Media για το Survivor.

Κι εδώ έρχεται και η αποκάλυψη για τον όρο του συμβολαίου της που είχε κάνει η Άννα Μαρία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό η πρώην παίκτρια ρωτήθηκε πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε ξαφνικά στο παιχνίδι τον Άρη Μακρή.

Δες όσα είπε στο βίντεο παρακάτω.