Η Μαρία Σολωμού ψάχνει φοιτητικό σπίτι για τον γιο της στη Σύρο με το νέο της ανατρεπτικό look

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Σολωμού ψάχνει φοιτητικό σπίτι για τον γιο της στη Σύρο με το νέο της ανατρεπτικό look

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου θα σπουδάσει στη Σύρο και η ηθοποιός πήγε στο νησί για να τον βοηθήσει να βρουν σπίτι.

Η Μαρία Σολωμού δηλώνει περήφανη μαμά, αφού όπως ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, ο 18χρονος γιος της με τον Μάριο Αθανασίου, ο Αλέξανδρος - Δημήτρης, πέρασε σε σχολή της Σύρου κι έτσι εκείνη ταξίδεψε στο νησί για να τον βοηθήσει με την εύρεση σπιτιού. Το νησί, όπως είπε της άρεσε πολύ σε σημείο που θέλησε να πάει εκείνη στη θέση του γιου της, όπως έγραψε χιουμοριστικά.

376387055_645083907412313_1122773001865270532_n.jpg

Άλλωστε, η ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να έχει μακριά ράστα τα μαλλιά της, με τα ιδιαίτερα μπλε γυαλιά της και το total black outfit της, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι κι η ίδια φοιτήτρια στο νησί.

Παρ' όλα αυτά και όσον αφορά την αναζήτηση του φοιτητικού σπιτιού του γιου της - αυτή την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο νησί - τα πράγματα δεν ήταν πολύ εύκολα για την ηθοποιό κι έτσι ζήτησε και τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων για να μπορέσει να βρει κάποιο.

Η ομοιότητα με τον γιο της

Αν και η ηθοποιός δεν έχει καμία φωτογραφία στον λογαριασμό της στα social media με τον γιο της, σε ένα Instagram story που είχε ανεβάσει πριν από δύο χρόνια είδαμε πως ο γιος της είναι ίδιος εκείνη.

solwmoy.jpg

Η σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου

Αν και η Μαρία Σολωμού έχει χωρίσει εδώ και χρόνια με τον Μάριο Αθανασίου έχουν πολύ καλές σχέσεις εξαιτίας του γιου τους. Μάλιστα, η ηθοποιός ήταν πολύ σύμφωνη όταν ο γιος της φτάσει στην εφηβεία, να μείνει με τον πατέρα του. Η ίδια είχε εξηγήσει στο The 2night show: ««Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

https://www.instagram.com/p/CdS7MmFtNBv/