Η Αγγελική Νικολούλη ντύθηκε στα κόκκινα και όλα δείχνουν ότι η 29η σεζόν θα φέρει αποκαλύψεις

Η Αγγελική Νικολούλη ντύθηκε στα κόκκινα και όλα δείχνουν ότι η 29η σεζόν θα φέρει αποκαλύψεις

Έτοιμη για την 29η σεζόν της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» είναι η Αγγελική Νικολούλη και το χρώμα που επέλεξε για τη φωτογράφισή της δεν πέρασε απαρατήρητο από τους fans.

Ένας μήνας και κάτι έμεινε για την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη στη συχνότητα του MEGA και για την επίσημη έναρξη της 29ης σεζόν για το Φως στο Τούνελ.

Η φωτογράφιση πέρασε μηνύματα

«Έβαλα τα κόκκινα γιατί σας αρέσουν. Το Τούνελ έρχεται», είπε στην περσινή της φωτογράφιση η παρουσιάστρια και τα κόκκινα που αρέσουν στους fans της, θα τα δούμε και φέτος.

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν άκρως εντυπωσιακή στο τρέιλερ της νέας σεζόν για το Φως στο Τούνελ με το αγαπημένο της κόκκινο κοστούμι. Είναι μια επιλογή που κάνει συχνά η επιτυχημένη δημοσιογράφος, αλλά αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε ένα total red look.

https://www.instagram.com/reel/CxGNYCNIeCN/

Για τη δεύτερη εμφάνισή της επέλεξε ένα σκούρο μωβ shirt dress σε σατέν ύφασμα, αρκετά θηλυκό αλλά και ταυτόχρονα κλασικό ενώ υπήρξε και μια τρίτη εμφάνιση με λευκό σακάκι- ένα ακόμα αγαπημένο χρώμα της Αγγελικής.

376390353_636080448656076_3516903602601451046_n.jpg
AGGELIKI.jpg

H Nικολούλη στα κόκκινα:

Ένας ακόμη αστικός μύθος, ήθελε την απόχρωση των σακακιών της Αγγελικής Νικολούλη να συνδέεται με την εξιχνίαση ή μη μιας εξαφάνισης ή φόνου.

Έτσι, όταν εμφανίζεται στο «Φως στο τούνελ» φορώντας κόκκινο σακάκι, πολλοί σπεύδουν να χαρούν εικάζοντας πως τους στέλνει κάποιου είδους μήνυμα ότι έχει βρει τον ένοχο.

«Πωπω πολυυυ κόκκινο βλέπω. Έχει να γίνει φέτος… Δεν υπάρχεις Αγγελική μας καταπληκτική η φωτογράφιση. Το κόκκινο που λατρευουμε θα μας συνοδεύσει για 29η χρόνια», έγραψε μια φαν ενώ άλλη τόνισε:

«Πω πω 29η χρόνια πάμε δυναμικά φωτιά στα κόκκινα, μας έχεις λείψει το ξέρετε ανυπομονούμε πολύ. Αγγελική είσαι λατρεία mega μεγάλο κανάλι κοιτάξτε να βάλετε τίποτα απλά πριν την Αγγελική θα ξεκινήσεις κατά τις 11:00 Ναι είναι ο κόσμος ακόμα ξύπνιος να υπάρχει μεγαλύτερη τηλεθέαση δεν υπάρχουν περισσότερα τηλέφωνα».

AGGELIKI2.jpg

Όσο ενδιαφέρον και αν φαντάζει αυτό όμως, το έχει διαψεύσει η ίδια σε συνέντευξή της στη «Real», όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς συμβαίνει με το περιβόητο κόκκινο σακάκι.

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η ανακοίνωση του Mega για το «Τούνελ»

Το φως στο «Τούνελ» θα ανάψει πάλι τον Οκτώβρη για νέες, εξονυχιστικές έρευνες σε σοβαρές υποθέσεις, που κάποιοι τις θέλουν στο σκοτάδι. Το Mega μέσα στο καλοκαίρι είχε αναφέρει σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με την Αγγελική Νικολούλη:

«Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα.

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει το φθινόπωρο στο MEGA ανανεωμένο και δυνατό για να ρίξει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες».

https://www.instagram.com/p/CxD4_Lfo5FW/

Δάνος Μουρατίδης - Κική Κούσογλου & 5 υποθέσεις όπου η Αγγελική Νικολούλη «έριξε» φως στο τούνελ