Τα νούμερα τηλεθέασης στο My Style Rocks, ο θυμός της Χατζηπαντελή και η απαίτηση του κοινού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα νούμερα τηλεθέασης στο My Style Rocks, ο θυμός της Χατζηπαντελή και η απαίτηση του κοινού

Το My Style Rocks έχει ήδη 3 μέρες που ξεκίνησε και οι fans της εκπομπής αφενώς προσπαθούν να συνηθίσουν τη Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή, αφετέρου θέλουν την περσινή finalist πίσω.

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου κι ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Βέβαια, οι αλλαγές ήταν αρκετές - νέα ώρα μετάδοσης, 10 νέες παίκτριες και νέο μέλος στην κριτική επιτροπή, η Σοφία Χατζηπαντελή.

Αν και δεν έχει πολλές μέρες που ξεκίνησε, ήδη στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την πρώτη μεγάλη ένταση μεταξύ παίκτριας και κριτικής επιτροπής, βέβαια μάλλον καταλάθος, αφού η Σοφία Χατζηπαντελή την ώρα που ολοκλήρωνε την κριτική της στην Γεωργία, αισθάνθηκε να προσβάλλεται επειδή η Διονυσία Κούκιου ζήτησε τον λόγο. Η κριτής το θεώρησε αγένεια, παρότι η Διονυσία Κούκιου απευθυνόταν στην Κατερίνα Καραβάτου όταν ζήτησε τον λόγο.

Σε άλλα νέα, από τις φετινές παίκτριες δεν φαίνεται να έχει ξεχωρίσει κάποια ακόμα για το τηλεοπτικό κοινό και μάλιστα οι fans της εκπομπής στα social media, «ψάχνουν» την περσινή finalist Emilia Vodos, που είχε κάνει αίσθηση τόσο με το στυλ της όσο και με την περσόνα - θα λέγαμε - της ευκατάστατης που παρουσίασε. Όπως φαίνεται το κοινό που απέκτησε μέσα από τον διαγωνισμό είναι μεγάλο και την στηρίζει μέχρι και σήμερα.

Οι fans του My Style Rocks πάντως, δεν αναζήτησαν μόνο την Emilia Vodos αυτές τις πρώτες μέρες προβολής του διαγωνισμού μόδας αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού απ' ότι φαίνεται ακόμα δεν μπορούν να συνηθίσουν τον τρόπο που μιλάει και κάνει κριτική η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ζενεβιέβ Μαζαρί έκαναν reunion λίγο πριν την πρεμιέρα του Shopping Star

Screenshot-(625).png

Βέβαια, η νέα κριτής δείχνει να έχει ενσωματωθεί καλά με την υπόλοιπη παρέα των κριτών αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου, που παρουσιάζει το project, αφού σε συνέντευξή της στο Happy Day εκείνη δήλωσε για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το project, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έπραξαν τα δέοντα και έχουμε την Σοφία και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Η αποχώρηση αφορά την παραγωγή και την Ηλιάνα και τις αποφάσεις ενός ανθρώπου που επέλεξε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να κάνω κρίσεις για την απόφαση που έχει πάρει ένας άνθρωπος, δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου. Την εκτιμώ πολύ κι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, κάνουμε απλώς διαφορετικά πρότζεκτ αυτή τη στιγμή. Η Σοφία είναι πολύ καλή, πολύ γλυκιά, έχει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, αλλά παράλληλα είναι ένα κορίτσι με πολλές ευαισθησίες».

Παρ' όλα αυτά τα νούμερα τηλεθέασης του Μy Style Rocks δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αφού σημείωσε 8,1% στο γενικό σύνολο στην πρεμιέρα. Όσο για τη δεύτερη μέρα προβολής του; 9,2% στο δυναμικό και 8,9% στο γενικό σύνολο. Η σεζόν, όμως μόλις ξεκίνησε.