Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ζενεβιέβ Μαζαρί έκαναν reunion λίγο πριν την πρεμιέρα του Shopping Star

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ζενεβιέβ Μαζαρί έκαναν reunion λίγο πριν την πρεμιέρα του Shopping Star
Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού άλλαξε λίγο τα μαλλιά της ενόψει της έναρξης της νέας εκπομπής που αναλαμβάνει φέτος, βρέθηκε με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αποδεικνύοντας πως η σχέση μεταξύ τους είναι πολύ καλή.

Με αφορμή ένα event ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης, όχι μόνο βρέθηκαν στον ίδιο χώρο αλλά κάθισαν μαζί και φωτογραφήθηκαν παρέα, όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media, θυμίζοντάς μας παλιές καλές εποχές του GNTM.

Όλοι τους ήταν πολύ ευδιάθετοι, ενώ κάπως έτσι οι δυο γυναίκες απέδειξαν ότι ακόμα και σήμερα έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη φετινή σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star, κάτι το οποίο ήθελε όπως ανέφερε στην συνέντευξή της στο Happy Day: «Τηλεοπτικά δεν ετοιμάζω κάτι άλλο. Είναι τέλειο το Shopping Star. Θέλω να το δω, να το ζήσω, να το μάθω. Δεν το ήθελα, αλλά τώρα που το έζησα το θέλω. Δεν το ήξερα, τι να πω; Να πω την αλήθεια!».

https://www.instagram.com/reel/CwZ53Cut3A7/

Ωστόσο, ύστερα από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από την εκπομπή, φήμες ήθελαν το κανάλι του Star να σκέφτεται και τη Ζενεβιέβ για την παρουσίαση, κάτι το οποίο βέβαια, δεν είχε επιβεβαιωθεί από την ίδια. H σκέψη αυτή δεν θα ήταν και τελείως απρόσμενη μιας και εκείνη είχε βρεθεί κάποια στιγμή μαζί με τη Βίκυ Καγιά στο πλατό του Shopping Star κρίνοντας τις επιλογές των γυναικών που έπαιρναν μέρος.

Η ανανεωμένη εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Στις φωτογραφίες της Ηλιάνας με τη Ζενεβιέβ, παρατηρήσαμε πως το μοντέλο και παρουσιάστρια ανανέωσε και το χρώμα των μαλλιών της κάνοντας κάποιες λίγες ανταύγειες σε πιο μελί αποχρώσεις και πλέον είναι έτοιμη για το νέο τηλεοπτικό της βήμα.