Kanye West & Bianca Censori προκάλεσαν κύμα οργής στην Ιταλία με τις προκλητικές τους εμφανίσεις

Kanye West & Bianca Censori προκάλεσαν κύμα οργής στην Ιταλία με τις προκλητικές τους εμφανίσεις
LOS ANGELES, CA - MAY 13: Kanye West and Bianca Censori are seen on May 13, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images) Getty Images

Ο Kanye West και η φημολογούμενη σύζυγός του συνεχίζουν να πραγματοποιούν εμφανίσεις που κατακρίνονται έντονα. Η εντυπωσιακή αλλαγή της Bianca Censori και οι φήμες που τη θέλουν να αντιγράφει την Kim Kardashian.

Για όλους τους λάθους λόγους έχει στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον του Τύπου ο Kanye West τις τελευταίες εβδομάδες.

Λίγο μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Kim Kardashian, ο καλλιτέχνης γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή και βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της φημολογούμενης συζύγου του, Bianca Censori η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια στη Yeezy.

Κanye West και Bianca Censori προκάλεσαν κύμα οργής στην Ιταλία

Πριν λίγα 24ωρα οι δυο τους βρέθηκαν στην Ιταλία και έκαναν αρκετές κοινές εμφανίσεις, με τα «άσεμνα» ρούχα της Censori να κατακρίνονται έντονα από τα Ιταλικά μέσα αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/Cu8PauyLiVL/

Η σύντροφος του ράπερ επέλεξε πολύ ημιδιάφανα ρούχα και εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή σε κεντρικούς δρόμους με τους ντόπιους να υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι δεν είναι ευπρόσδεκτο σε μια χώρα γνωστή για την καθολική κληρονομιά της.

Ο Kanye West και η Bianca Censori αποκλείστηκαν από εταιρεία σκαφών αλλά δεν ήταν οι μόνοι

Ποια είναι η Bianca Censori

Η σύντροφος του Kanye West, Bianca Censori έχει απασχολήσει έντονα τα media μετά τη σχέση της με τον καλλιτέχνη. Η 27χρονη αρχιτέκτονας με καταγωγή από τη Αυστραλία έχει γίνει αγνώριστη το τελευταίο διάστημα και οι άκρως προκλητικές ενδυματολογικές της επιλογές γίνονται συνεχώς αντικείμενο σχολιασμού.

https://www.instagram.com/p/CnW4Q9bo17v/

Πριν γίνει ζευγάρι με τον West, η Censori θύμιζε έντονα την Kim Kardashian ωστόσο η νέα της εικόνα έχει προβληματίσει έντονα τους fans αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/CnW4qmmIgaI/

Η φημολογούμενη σύζυγος του ράπερ έκοψε πρόσφατα τα μαλλιά της αλά Amber Rose και κάνει πολύ προκλητικές εμφανίσεις, φορώντας ρούχα που δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία. Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία όπου η 27χρονη εντοπίστηκε από τους παπαράτσι με στενά ημιδιάφανα κολάν, κορμάκια και bikini, που τόνιζαν τις καμπύλες της.

https://www.instagram.com/p/CviIXyFotOc/

Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η αρχιτέκτονας χρησιμοποιείται από τον West ο οποίος δεν διστάζει να τη μεταμορφώσει σε μαριονέτα του χάριν διαφήμισης της εταιρείας και του ονόματός του.

O Kanye West ήθελε να μετατρέψει σπίτι στο Μalibu σε καταφύγιο

Νέα αγωγή κατά του Kanye West είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες αφού πρώην εργαζόμενός του καταγγέλλει επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, εκδικητική απόλυση αλλά και μη καταβολή μισθών.

Στην αγωγή, που κατατέθηκε την Τετάρτη στο ανώτερο δικαστήριο της κομητείας του Los Angeles, ο πρώην διαχειριστής έργου και επιστάτης ενός ακινήτου του ράπερ αναφέρει πως τον απέλυσε επειδή αρνήθηκε να αφαιρέσει όλα τα παράθυρα και το ηλεκτρικό ρεύμα από το σπίτι του στο Μalibu, προκειμένου να δημιουργήσει ένα καταφύγιο προστασίας από βόμβες.

Ο μηνυτής μίλησε στο NBC και τόνισε πως ο ράπερ ήθελε να κατεδαφίσει τα μαρμάρινα μπάνια, να αφαιρέσει τα παράθυρα, τα υδραυλικά και το σύστημα παροχής νερού αλλά και να αντικαταστήσει τις σκάλες με τσουλήθρες.

«Ήμουν φυλακισμένος στο σπίτι. Δεν μπορούσα να το αφήσω μόνο του, καθώς ήμουν ο μόνος με κλειδί που είχε την άδεια ή εμπιστοσύνη να ζει εκεί. Ήμουν παγιδευμένος κοιμόμουν σε ένα πάτωμα».

O χωρισμός Kardashian-West

Η Kim Kardashian και ο Kanye West ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2 ετών Psalm.

Η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε το 2020, εξαιτίας των δημόσιων εκρήξεων του West. Όταν ο ράπερ έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκάλυψε πολύ προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του στην προεκλογική εκστρατεία του, αλλά και στο Twitter.

Mετά από δεκάδες tweets στα οποία ο Kanye Wast κατηγορούσε την σύζυγό του και αφού ο ίδιος ο ράπερ είχε υποστηρίξει πως ζητά επίμονα διαζύγιο από την τηλεοπτική περσόνα πολλά χρόνια τώρα, η 41χρονη πήρε την απόφαση να πει τη δική της αλήθεια με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο, συγκινώντας τότε τους πάντες.

https://www.instagram.com/p/CMwkhVLFRFL/

Η τηλεπερσόνα είπε τη δική της πλευρά μέσω Instagram εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Kanye έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή. Η Κim ζήτησε από τους fans να δείξουν συμπόνια και να κατανοήσουν την επίπονη και περίπλοκη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά τους εξαιτίας της ασθένειας του πρώην συζύγου της.

Σε παλαιότερο επεισόδιο των Kardashians η Kim είχε αναφέρει για τον γάμο της με τον West: «Πάντα υπεκφεύγουμε μεταξύ μας γιατί δεν θέλουμε να ανακατευτούμε. Και σέβομαι ότι κανείς δεν ήρθε σε μένα κατά τη διάρκεια του γάμου μου να πει: “Είσαι καλά;”. Όλοι με άφησαν να κάνω το δικό μου ταξίδι και να το δω μόνη μου. Το εκτιμώ, αλλά μερικές φορές κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι: “Πότε να παρέμβουμε;”. Αυτό είναι που δεν μου είναι τόσο ξεκάθαρο».

«Αν ο κόσμος ήξερε πώς ήταν πραγματικά η σχέση μου, νομίζω θα έλεγαν: “Πώς κράτησε αυτό τόσο πολύ; Αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να λειτουργήσει μια κατάσταση οπότε μπορώ να φύγω νιώθοντας απολύτως απαλλαγμένη από ενοχές».

Πηγή κεντρικής: apimages.com