Ποια διάσημη σταρ του Hollywood πέταξε καρέκλα στον σκηνοθέτη της;

Ποια διάσημη σταρ του Hollywood πέταξε καρέκλα στον σκηνοθέτη της;

Τη μέρα που η «America's Sweetheart» έκανε στροφή στη σκοτεινή πλευρά της, οι καρέκλες «έφυγαν» στον αέρα.

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει ως γλυκιά πρωταγωνίστρια ρομαντικών κομεντί και σπουδαία κωμική ηθοποιό στον κινηματογράφο, αλλά και ως ερωτευμένη γυναίκα με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά στη πραγματική της ζωή, η αλήθεια όμως είναι πως όταν η Jennifer Aniston νευριάζει, τύφλα να 'χε ο Hulk ο μπροστά της.

Η Aniston έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό Elle, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο της εγχείρημα, τη σκηνοθεσία μιας ταινίας μικρού μήκους για το Project Five, τη σπονδυλωτή ταινία, δηλαδή, του τηλεοπτικού δικτύου Lifetime, γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Μετά, όμως, από μια συγκεκριμένη αφήγηση ενός περιστατικού που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας παλιότερης ταινίας της, η εικόνα που είχαμε για την Jennifer Aniston άλλαξε μια για πάντα.

«Πέταξα μια καρέκλα σε έναν σκηνοθέτη», είπε η Aniston στη δημοσιογράφο. «Δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανη, αλλά φερόταν σε έναν επιμελητή σεναρίου με απαίσιο τρόπο. Όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο, πέταξα μια καρέκλα πάνω του. Αστόχησα, φυσικά. Αλλά του είπα πως δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι στους ανθρώπους, δεν υπήρχε περίπτωση να το ανεχτώ».

Παρ' όλα αυτά, η ηθοποιός δεν έδωσε κανένα στοιχείο σχετικά με το ποιος ήταν αυτός ο σκηνοθέτης και, δεδομένου ότι η καριέρα της είναι τεράστια, είναι δύσκολο να μαντέψουμε. Το μόνο σίγουρο, είναι πως στα γυρίσματα της δικής της ταινίας, οι επιμελητές σεναρίου θα περνούσαν υπέροχα.