Maria Menounos & Keven Undergaro ζουν κάθε λεπτό με την 3μηνών κόρη τους- Το τρυφερό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Maria Menounos & Keven Undergaro ζουν κάθε λεπτό με την 3μηνών κόρη τους- Το τρυφερό post

Η Maria Menounos και ο Keven Undergaro βιώνουν την απόλυτη ευτυχία μετά τον ερχομό της κόρης τους. Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα της παρουσιάστριας. 

Τρεις μήνες απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Μaria Menounos και ο σύζυγός της, Kevin Undergaro οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον αγώνα της να αποκτήσει παιδί αλλά και για την απόφασή της να γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Σήμερα ο Kevin έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Kevin», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Menounos το 2018 στο People.

Η κουμπάρα του ζευγαριού, Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε πριν λίγους μήνες στο «Πάμε Δανάη» για το ευτυχές γεγονός αναφέροντας: «Το ήξερα, μου είχε πει από πριν πώς σκεφτόταν να το ανακοινώσει. Εννοείται ότι δε θα έλεγα ποτέ τίποτα γιατί είναι μια ευαίσθητη, μοναδική και προσωπική στιγμή για τον καθένα. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι όταν το μοιράστηκε. Τρελάθηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελε».

Το τρυφερό post της παρουσιάστριας

Πριν λίγες ώρες η 45χρονη δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με τον σύζυγό της και την μονάκριβη κόρη τους. Tους τελευταίους τρεις μήνες η παρουσιάστρια δείχνει να απολαμβάνει όσο τίποτα το νέο της ρόλο και έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή της μικρής Αθηνάς.

https://www.instagram.com/p/CxLeivApT7L/

«Αύριο κλείνουμε τρεις μήνες. Ο χρόνος κυλά αλλά εμείς απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο με την Αθηνά. Τι ευλογία!!!! Είμαστε τρελά ερωτευμένοι εδώ! Στέλνοντας αγάπη σε όλους σήμερα και καθημερινά. Ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας δείχνετε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μaria Menounos.

Το διάσημο ζευγάρι έχει ενεργή παρουσία στα social media και ποστάρει αρκετά συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα, χαρίζοντάς μας πολύ τρυφερές φωτογραφίες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες του ζευγαριού με την κόρη του.

Maria Menounos & Keven Undergaro έγιναν για πρώτη φορά γονείς και ποζάρουν με την κόρη τους

Η μικρούλα θα πάρει ελληνικό όνομα και θα βαπτιστεί Αθηνά.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι περιμένουμε κοριτσάκι», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η παρουσιάστρια στο Instagram αναφέροντας ότι έχουν διαλέξει το όνομα για τη μικρή τους.

https://www.instagram.com/p/CwxzLyQJOm9/

«Σκεφτόμαστε ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως ίσως δεν γνωρίζετε, αυτό ήταν ένα ταξίδι που κράτησε σχεδόν 10 χρόνια για εμάς. Νομίζω ότι βρήκαμε το τέλειο όνομα για το μωρό», έχει τονίσει η Maria Menounos.

Η ανακοίνωση του ευτυχούς γεγονότος

Tον Φεβρουάριο, η διάσημη παρουσιάστρια δημοσιοποίησε το ευτυχές γεγονός σε συνέντευξή της στο People αλλά και μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CoaC_HwJyJs/

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαι πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή μου έρχεται στη ζωή μας. Μια ευλογία», είχε δηλώσει η Menounos.

Πηγή κεντρικής: mariamenounos