Maria Menounos & Keven Undergaro έγιναν για πρώτη φορά γονείς και ποζάρουν με την κόρη τους

Maria Menounos & Keven Undergaro έγιναν για πρώτη φορά γονείς και ποζάρουν με την κόρη τους

Η Maria Menounos και ο Keven Undergaro υποδέχθηκαν το μωρό τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Mετά από δέκα ολόκληρα χρόνια προσπάθειας να μεγαλώσουν την οικογένειά τους η Μaria Menounos και ο Keven Undergaro τα κατάφεραν αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Πριν από πέντε μήνες η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και συγκίνησαν όλους όσους ξέρουν τον αγώνα που έκαναν για να αποκτήσουν παιδί.

Μenounos και Undergaro υποδέχθηκαν την κόρη τους- Οι πρώτες φωτογραφίες και το όνομα του νεογέννητου

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε το US Magazine, με την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και τον σύζυγό της να φωτογραφίζονται μαζί με την κόρη τους για το εξώφυλλο του περιοδικού.

«Επιτέλους ξέρω πού ανήκω», δήλωσε η παρουσιάστρια στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση του μωρού και πρόσθεσε: «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κeven κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν, Ω, Θεέ μου. Ήταν απλώς σκέτη χαρά».

https://www.instagram.com/p/Cu4NKkKuDMm/

Η μικρούλα θα πάρει ελληνικό όνομα και θα βαπτιστεί Αθηνά.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι περιμένουμε κοριτσάκι», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η παρουσιάστρια στο Instagram αναφέροντας ότι έχουν διαλέξει το όνομα για τη μικρή τους.

«Σκεφτόμαστε ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως ίσως δεν γνωρίζετε, αυτό ήταν ένα ταξίδι που κράτησε σχεδόν 10 χρόνια για εμάς. Νομίζω ότι βρήκαμε το τέλειο όνομα για το μωρό», πρόσθεσε η Maria Menounos.

https://www.instagram.com/p/CrTogNKJl2W/

Tον Φεβρουάριο, η διάσημη παρουσιάστρια δημοσιοποίησε το ευτυχές γεγονός σε συνέντευξή της στο People αλλά και μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαι πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή μου έρχεται στη ζωή μας. Μια ευλογία», είχε τονίσει η Menounos.

https://www.instagram.com/p/CoaC_HwJyJs/

Οι μάχες της Menounos με τον καρκίνο, τον διαβήτη και την υπογονιμότητα: 5 φορές που μας ενέπνευσε

Το διάσημο ζευγάρι είχε μιλήσει δημόσια για τις προσπάθειές τους να βρουν παρένθετη μητέρα το 2018.

«Σήμερα ο Kevin έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Kevin», είχε δηλώσει η Μαρία Μενούνος το 2018 στο People.

Η κουμπάρα του ζευγαριού, Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε πριν λίγους μήνες στο «Πάμε Δανάη» για το ευτυχές γεγονός αναφέροντας: «Το ήξερα, μου είχε πει από πριν πώς σκεφτόταν να το ανακοινώσει. Εννοείται ότι δε θα έλεγα ποτέ τίποτα γιατί είναι μια ευαίσθητη, μοναδική και προσωπική στιγμή για τον καθένα. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι όταν το μοιράστηκε. Τρελάθηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελε».

https://www.instagram.com/p/CsHpgDvP1Fw/

Menounos και Undergaro μετρούν 20 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι της θείας της στη Βοστόνη, σε ένα πασχαλινό τραπέζι, καθώς ο Kevin ήταν φίλος του ξαδέλφου της. «Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως είναι ο ένας. Στην πρώτη μας συζήτηση μου είχε πει ότι μάθαινε να κάνει θεραπευτικό μασάζ για να βοηθήσει τον μπαμπά του που είχε καρκίνο, κάτι που με άγγιξε και με συγκίνησε πολύ. Είχα πει μέσα μου «Εσένα θα σε κάνω να με ερωτευτείς». Έτσι κι έγινε», έχει δηλώσει για τον εκλεκτό της καρδιάς της η Maria Menounos.

Γνωρίστηκαν στο Los Angeles και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την πρωτοχρονιά του 2018 στην Νέα Υόρκη. Λίγους μήνες αργότερα τελέστηκε και ο θρησκευτικός τους γάμος στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, στο Άκοβο της Αρκαδίας.

Πηγή κεντρικής: mariamenounos