Για ποιο λόγο δεν θα είναι η Καλομοίρα στο Fame Story; Τα παιδιά της έδωσαν έγκριση για άλλη εκπομπή

Κατερίνα Μπούσιου
Για ποιο λόγο δεν θα είναι η Καλομοίρα στο Fame Story; Τα παιδιά της έδωσαν έγκριση για άλλη εκπομπή

Η πρώτη φωτογραφία με τον Γιώργο Λιανό. «Κάναμε family meeting με τα παιδιά για να αποφασίσουμε» λέει η Καλομοίρα, η νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου στο «I' am A celebrity Get me Out of Here». 

Η Καλομοίρα μετά το J2US, φαίνεται πως έχει εκμηδενίσει τις αποστάσεις μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας και ετοιμάζεται για το νέο της τηλεοπτικό comeback σε ελληνικό κανάλι. Και εξηγεί το λόγο που δεν θα τη δούμε στο Fame Story στην σημερινή της εμφάνιση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία είχε μία ακόμη στιλιστική αλλαγή, από αυτές που συνηθίζει η Καλομοίρα να κάνει τους τελευταίους μήνες.

https://www.instagram.com/p/Cwz9FnesHZW/

«Ο Γιώργος είναι fantastic»

Η Καλομοίρα ανακοίνωσε σήμερα το νέο της τηλεοπτικό της βήμα και έκανε μία πολύ εντυπωσιακή - στιλιστικά - εμφάνιση στην εκπομπή «Fay's time» της Φαίης Σκορδά.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα κάπως πιο επίσημο look, που θα μπορούσε να θεωρηθεί και βραδινό. Μιλάμε για ένα blazer-dress, aka φόρεμα-σακάκι, με έντονους ώμους με βάτες. Το συγκεκριμένο item κουμπώνει σταυρωτά με χρυσά κουμπιά και τονίζει τη μέση. Είναι ωστόσο το satin ύφασμά του και τα χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα οποία το συνδύασε η Καλομοίρα, που το κάνουν κάπως πιο glam από όσο θα θέλαμε για μια πρωινή εκπομπή. Ήταν πάντως πολύ όμορφη και κομψή.

«Αυτή είναι η Καλομοίρα;» αναρωτήθηκαν οι followers στην πρόσφατη φωτογραφία της με τον σύζυγό της

https://www.instagram.com/p/CxNbDPTIf6h/

Πριν μας πει για τη νέα της συνεργασία και για ποιο λόγο ενώ όλοι την περιμέναμε ως coach στο Fame Story (το μουσικό reality που και την έκανε γνωστή το 2004) εκείνη αποφάσισε να μην το κάνει, μας μίλησε για την έλλειψη οργάνωσης που είχε από μικρή και ήταν αιτία ακόμη και για καβγά με τον σύζυγό της στο ταξίδι του μέλιτος: «Αν έχεις οργάνωση η μέρα κυλά καλύτερα. Δεν ήμουν πάντα έτσι. Στο honeymoon με τον Γιώργο - είχαμε τσακωμούς τότε - ξέχασα που είχαμε να πάμε. Και είπα ότι θα το διορθώσω. Άρχισα να σημειώνω τι πρέπει να κάνω και τώρα ακολουθώ το πρόγραμμά μου».

Στη συνέχεια και με τον πιο επίσημο τρόπο μας ανακοίνωσε πως θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και παλαιού συμπαίκτη της στο Fame Story, ως συμπαρουσιάστρια του στο νέο reality παιχνίδι του ΣΚΑΙ «I' m A celebrity Get Me Out of Here».

Και ο λόγος που απέρριψε την πρόταση για το Fame Story, ήταν η απόσταση Ελλάδας - Αμερικής και το ότι θα έμενε μακριά από τα παιδιά της. Τα οποία ωστόσο τα ρώτησε για το αν συμφωνούν με την απόφασή της: «Η Καραϊβική είναι 2,5 ώρες μακριά από την Αμερική από το σπίτι μου και είναι βολικό. Όταν παίρνω μία απόφαση, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να το συζητάω με τον άντρα μου. Και μετά με τα παιδιά, κάνουμε family meetign. Τους το είπα και τους άρεσε η εκπομπή. Χάρηκαν και είπαν το ok».

Ο συνδυασμός με τον Γιώργο Λιανό είναι ιδανικός. Και όχι απλά γιατί γνωρίζονται από παλιά: «Πάντα είμαι ο εαυτός μου και αυτή η εκπομπή με αφήνει να είμαι ο εαυτός μου. Χαίρομαι που είμαι με τον Γιώργο Λιανό, είναι fantastic. Είναι τέλειος παρουσιαστής, είναι τέλειος τραγουδιστής, έχει οικογένεια, καταλαβαίνει τη ψυχολογία μου και έχει την τρέλα με την καλή έννοια όπως εγώ και πιστεύω πως είμαστε πολύ ταιριαστοί. Έχουμε συνεργαστεί με τον Γιώργο μετά το Fame Story».

Η Καλομοίρα μαζί με τον Γιώργο θα αναχωρήσουν σε λίγες μέρες για την Καραϊβική, μέχρι να ολοκληρωθεί και το κάστινγκ για τους παίκτες. Προς το παρόν, μόλις «βγήκε» η νέα τους κοινή φωτογραφία, για το παιχνίδι. Και δείχνει ξεκάθαρα τη fun διάθεσή τους.

lianos_kalomoira.jpg