Ο Νίκος Μίχας του Fame Story δηλώνει «κολλημένος» με την κόρη του που έχει ξανθά μαλλιά όπως αυτός

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίκος Μίχας του Fame Story δηλώνει «κολλημένος» με την κόρη του που έχει ξανθά μαλλιά όπως αυτός

Τραγουδιστής, γιατρός, Tik Toker ο Νίκος Μίχας από το Fame Story 2 τα έχει καταφέρει σε όλους τους τομείς αλλά και στον κυριότερο, αυτόν του μπαμπά.

Toν Νίκο Μίχα τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story 2 - τη χρονιά που νικήτρια αναδείχθηκε η Καλομοίρα - όπου ξεχώρισε τόσο με τη φωνή του όσο και με την εκρηκτική του παρουσία.

Ο ίδιος μετά το μουσικό ριάλιτι συνέχισε να ασχολείται με τον συγκεκριμένο χώρο κάνοντας αρκετές εμφανίσεις και κυκλοφορώντας κάποια τραγούδια σε pop rock ύφος, τα οποία θυμόμαστε μέχρι και σήμερα, όπως για παράδειγμα «Το πάρτυ».

Στην συνέχεια, όμως ο τραγουδιστής επέλεξε να ασχοληθεί με την Ιατρική, την οποία είχε σπουδάσει στη Ρουμανία, κάνοντας μάλιστα το αγροτικό του στα Αντικύθηρα, ενώ σήμερα είναι γιατρός σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο Νίκος Μίχας είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Kατερίνα σχετικά με την αλλαγή αυτή στην επαγγελματική του πορεία: «Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την ιατρική το 2016, γιατί ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Με την μουσική ένιωσα ότι δεν ήθελα να έχω επαγγελματική σχέση. Να πρέπει να πιέζομαι, να κάνω δισκογραφία, να βγάλω χιτάκι να παίξει στα ραδιόφωνα».

https://www.instagram.com/p/CkAz09ZLyqK/

Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Ο Νίκος Μίχας είναι και Τik Toker, αφού μαζί με δύο φίλους του κάνουν το «Car Yolo Show», δηλαδή κάποια video τα οποία συνδυάζουν τη μουσική με την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα.

Η ομοιότητά του με την κόρη του

Πέρα από αυτά, όμως ο Νίκος Μίχας είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς. Με τη σύζυγό του Άννα - με την οποία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2019 - έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 4χρονη σήμερα Εβελίνα και ο ίδιος δηλώνει «κολλημένος» μαζί της.

Στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε δηλώσει επίσης σχετικά με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει:

«Έχω μια κορούλα 3,5 ετών. Αυτή με έκανε να δω τα πράγματα αλλιώς. Όταν δεν σκέφτεσαι και δεν είσαι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό σου αλλά είσαι υπεύθυνος και για μια ψυχούλα που φέρνεις στη ζωή, τότε αναθεωρείς πολλά πράγματα και θέλοντας και μη τα βλέπεις διαφορετικά. Χαίρομαι που δεν είμαι στην showbiz. Γενικά δεν το επικοινώνησα ούτε το παιδί ούτε την οικογένεια. Να πω παιδιά παντρεύομαι, ελάτε. Δεν πήγε καν το μυαλό μου».

Όπως θα δεις πάντως και στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει εκείνος στα social media του μαζί της, του μοιάζει αρκετά ενώ έχει κι εκείνη ξανθά μαλλιά, όπως αυτός.

Πηγή κεντρικής: ΝDP PHOTOS